Leylaleilaa 20 haftalığım arada böyle karnımın sağına hafif bir ağrı giriyor bazen aşağıya bir sancı giriyor. Hamilelikte her ağrı kötüye mi işarettir yoksa ben mi evham yapıyorum ☹️😔 Eşimde yanımda yok yalnızım gurbetteyiz çok korkuyorum
Deletedmom15262 Leylaleilaa canım bir bilgim henüz tecrübem yok bilen gören yazar umarım geçmiş olsun💞
Seda_nrr Leylaleilaa canım böyle ağrıların şiddetli olmadığı sürece normal olabileceğini söyledi doktorum hep kanama leklenme yoksa korkma dinlen ayaklarını uzat bol su tüket dedi 34.haftamdayım şuan
Elalayla Leylaleilaa bende de benzer ağrılar vardı bıçak saplanması gibi . Muayenede birşey çıkmadı dr um magnezyum verdi şuan yok gibi ya dönemsel bişeydi yada magnezyum geçirdi ☺️ 5 ve 6 aydan sonra olmuştu ilk kızımda ama bu sefer erken başlayınca tedirgin olmuştum.
Ela20 Leylaleilaa ağrı sancı giderek artıyorsa dinlenince geçmiyorsa kanama lekelenme olursa ihmal etmeyin acile gidin. Dinlenince hafifliyorsa artmıyorsa beraberinde bel ağrısı yoksa idrara sık çıkma durumu yanma vs yoksa endişe etmeyin inşallah yoktur bir şey
emiras59 Seda_nrr ay biz senle hep karşılaşıyoruz canım haftamızda aynıymış şansa bak 😅 benim ufak tefek başladı ağrılar falan senin nasıl gidiyor
Leylaleilaa Seda_nrr Kanama leke falan yok çok şükür ama naparsın burası hamileler için bazen iyi mi kötü mü inanın anlamıyorum. Bazen öyle kötü şeyler okuyorum ki piskolojim bozuldu artık
kelebekimm Rahim tutan baglar gerildigi icin oyle agrilar olurmus. 12 haftamdan beri bende de var. Suan 15+5 deyim. Bebek buyudukce o baglar gerilir. Ve ayakta fazla kalmamaya calis. Olabildigince uzan. Eger cok endise ediyorsan acile gorun. Icin rahat etsin.
kelebekimm Birde bebek kordonu tutup cekistirince de sanci olur diye duymustum. Hareket ettigi zaman mi oluyor bu agrilarin.
Seda_nrr Leylaleilaa Evet ama işte herşeu olabiliyor yinede aklına çok takılıyorsa doktoruna gidiceksin başka türlü insanın içi rahatlamıyor ki