Happyasya Merhaba arkadaşlar doktorum Derya Yaşar, şuan 37+3 üm bebeğim ters. Pazartesi de ters ise sezeryan günü verilecek. Zorunlu sezeryan ücretini bilen var mı? Ve tahmini ne zmana gün veriyorlar ilk gebeliğim.
Ayssunn Happyasya zorunlu sezeryan isteğe bağlı sezeryandan daha uygun tam hatırlamıyorum ama 2500civarı belki daha yüksek olabilir. Şuan arayıp öğrenebilirsiniz 1 saat sonra mesaileri bitiyor
Anneyimben52 Happyasya arkadaşım hamile o hastanede feride hanıma gidiyor sezryan olacak ve hastanenin muhasebecisne sordu sezryan normal sezryan 4250 epidurale 4750 demişler
Elifim_17 Happyasya benim doktorum da derya yaşar 2.3 ay once fiyat sormustum benim 3.sezeryanim oldugu icin 5700 normalde 5200muş sezeyan fiyati ama zorunlu olunca fiyat değişiyor mu bilemiyorum. Birde 2 hafta oncesinde zam geldigini duydum muayene ucreti 270 veriyordum 320 olmuş fiyatlari cok yüksek evet ama doktorumdan memnunum.
Beyzasevim Happyasya geçen sene doğumumu orda yaptım nagiham hocada normal doğumdu ve 2600 e yapmıştım ama şuan ne kadar bilemiyorum
Happyasya Ayssunn bu hastane için mi diyorsunuz, normali bile operatör için 2900 den başlıyor. Belki önceki dönemlerde böyledir keşke öyle olsaydı. Telefondn bilgi vermiyorlar diye biliyorum
Ayssunn Happyasya Medipol esenler için öyleydi arayıp bilgi de veriyorlardı bende bir şansınızı deneyin
Busazra Happyasya Bagcılar medipol mega 2 ay ince fiyat almısdım 5500 ile 7500 arası degısır dedi orası zıvanadan cıkmıs tabı suan bu seviye her hastane uc assa 5 yukarı aynı 4 sene önce kızımı orda dogum yaptım orda 2400 vermısdım suan bu fiyat degıl orası kesin sadece klasik tahlıllere 3500 TL para isdedı bayramda
Happyasya Busazra evet maalesef, ben sadece doğum için tercih ettim hastaneyi daha gelir gelmez 1500 tl kadar harcama yaptım başından beri verdiğim muayene ücretini bu hastane de iki rndevu da harcadm gerçekten. Ama başka da altanatifim yok civarın en iyi hastanesi
Samiyusuf56 Busazra ben geçenlerde gittim normal doğum 2900 dedi ama yılbaşından sonra yüzde 20 zam olacakmış
Happyasya Anneyimben52 operatör doktordur doktoru muhtemelen benimkisi öğretim görevlisi diye yüksek maalesef
Elifim_17 Happyasya bu zamdan biz etkilenmeyiz herhalde bastan bi fiyat aldik son dakika dogum zamani geldi simdi zam geldi olurmu hic ben yarin kontrole gidicem ve konuşcam bakalım
Happyasya Elifim_17 evet çok saçma bir sistem ,15 temmuzda zam yapmak niye yani bir darbe de biz mi yapalım dediler 😂
Elifim_17 Happyasya 😅darbe yiyecek halimiz var sanki hersey pahali zaten zamsiz halide pahaliyken simdi bidee zam yapıyorlar