Kbraslan Kızlar en iyi pişik kremi hangisi sizce? Hastane çantasına koymadan araştırmak istedim. Bepantole iyi diyorlar ama siz annelerede sormak istiyorum tavsiyeleriniz neler 😊
Zeyyyn Kbraslan ben bebanthol ile mustela aldım 2 sinide ufak aldım her ikisindende memnuniyet çok bakalım deneyip birinden devam ederim dedim 😊😊
Hello22 Kbraslan bebegi pişikten koruması için desitin pişik olursa en hızlı iyileşmeyi sağlayan sudocrem
Demojna Kbraslan desitin kullanıyor bir arkadaşım oğlu iki yaşında bir kez bile pişik olmadı, olırsa diye de sudocrem almıştı. Ben de onları alacağım.
Kbraslan @Hello22 Demojna desitin ve sudocrem yazdığımda markanın birçok ürünü çıkıyor resim ekleyebilirmisin rica etsem
Nelmali Kbraslan bepantol çok etkili kendimde de kullandığım için biliyorum evde hep bulunuyor kızıma da onu kullanacağım son kontrole gittiğimde hastanede de hediye ettiler kenara koydum doğumu bekliyorum 😊
Hello22 Kbraslan resim daha önce hiç eklemedim desitin hızlı koruma mavi renk olanı tercih ettim. Sudocrem beyaz üstüne kırmızı yazılı