Ayca0909 Özelde dogum yapan anne adaylari daha yeni doğuranlar aşi şartı ya da pcr istiyorlar mi ziyaretçi kabul ediyorlar mı? Yani ben açıkçası aşısız kimseyi alsinlar istemiyorum ziyaretçi bile kabul etmesinler refakatci ile baba görse yeterli
Su123 Ayca0909 şöyle ben 3 ay önce doğum yaptım pcr testi istediler ziyaretçi yasağı vardı annem eşim tek vardı yanımda şimdide sadece ziyaretçi 1 saat kabul ediliyor özelde
6107 Ayca0909 özelde doğum yapacağım, 1-2 haftam kaldı. Sadece bana pcr testi yapacaklarını söylediler. 1 Refakatçi ve baba haricinde ziyaret yasak denildi.
Ayca0909 Su123 inş yasaktır ya yoksa cok gelen olur korkuyorum aşimda yok kaynanamlar olmuyor bebis doğsa ben olucam direk annemler vuruntu Allahtan
Ayca0909 6107 kaynanam yoksa beni rezil edecek nasil almıyorlarmış bak ben nasil giriyorum filan dedi de aşılarında yok almasinlar istemiyorum keyfine olmuyorlar
6107 Ayca0909 kesinlikle yenidoğan olduğu İçin yasak olduğunu söylediler. Hatta eşin kalacaksa başında refakatçi de almıyoruz denildi.