Boncugummmm Nehir-Poyraz riskli bi durumum olmasaydı polikinlge giderdim bn guzel ilgılenıyolar onlarda nöbetçi olarak kalıyolarda ozmn denk gelıyordum
Nehir-Poyraz Boncugummmm yaaa ne zaman gelmiş ki zaaam ben şok 😱 özel hastane sanki geçen hafta sorduğumda 180 demişlerdi. Benim poliklinikden tek korkum doğumda nasıl oluyo yine asistanlarmı giriyo diye
Boncugummmm Nehir-Poyraz bzde şok olmuştuk. Onu bılmıyorum ki canım dogum yapanlarda memunlar bnce sadce asistan girmez ya
Nehir-Poyraz Boncugummmm öğrencem bi öyleyse hocalardan hangisinin olduğunun önemi yok onlar girerse en azından gazide poliklinikde bayağı uzun muayene ediyolar ve ne sorsan cevap veriyolar. gatada beş dk anca sürdü
Boncugummmm Nehir-Poyraz bnde bıara gatayı dıyordum hacettepe ıle ıyıkı gitmemişim ozmn sor canm bklm
Nehir-Poyraz Boncugummmm haftaaya Perşembe randevum var bakalım sorcam o zaman. Yok gitmem daha gataya hiç memnun kalmadım valla
defneveannesiii Sedaaaa2 gataya gidiyorum çok memnunum bi profesöre muayene oluyordum tayin durumundan dolayı doktor değişimi yaptım bu cuma gideceğim kontrole doktorumun ismi ulaş fidan.