Et2308 34 hafta da nst de sancılarım çıkmış ve 3 hafta sonra doğum olacağını söylediği doktorum erken değil mi bu durumu yaşayan var mı ?
Dilekcnkn Et2308 37 hafta bence erken değil 37-38 haftalar artık doğum haftaların kilosu falan iyiyse bir sorun olmaz
Papatya_38 Et2308 bebeğimixin kiloları aynı , haftamız da aynı , sezeryan olamk istiyorum ben çok korkum olduğundan dolayı siz kendiniz mi dediniz doktora doğum için üç hadta sonra demişti doktorunuz
Kaktus48 Et2308 Haftamız aynı kilomuz da aynı ben normal istiyorum doktorum da insallah 37 38 de gelir çok iyi olur o zaman dedi korkma sakın gayet normal
Et2308 Papatya_38 yok kontrol için gitmiştim sakın korkma sancıların başlamış bebek kafası zaten aşağıda 3 hafta sonra normal doğum olabilir dedi
Papatya_38 Et2308 canım haftamız aynı ya ondan soruyorum beyaz akinton geliyor mu benim ki çok yoğunlaştı
fatmacos Et2308 banada 32 de sancı çıktı da her hangi Bi tarih vermedi ikinci hamilelik normal görünüyo ondan sordum şuan 34+6dayım
Kaktus48 Et2308 sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil valla ben biran önce doğramak istiyorum 😅 çünkü çok sıcak olduğum yer dayanamıyorum artik