kivirciginannesi Merhaba arkadaşlar, 21+6 dayım. Detaylı ultrason için perinatolog önerisi rica edebilir miyim
Dugisim kivirciginannesi merhaba ben 2 li taramayı ve detaylı ultrasonu perinatolog altan cebeci de yaptırdım. Bahçeşehir de kendi yeri var . 800 tl ödedim detayliya. Fakat işin de çok iyi ve çok bilgili bir doktordur memnun kalırsınız.
Babybe kivirciginannesi Bahçeşehir Altan Cebeci. 4 ayrı doktor seçeneğim vardı epey araştırıp kendisini tercih etmiştim. Covid önlemleride üst düzey, eşinizi içeri almıyorlar.
MMmommy Dugisim merhaba memnun kaldınız mı eşim veya annemle gitmek istiyorum ama sanırım kimseyi almıyorlarmış. Bir de cd verdiler mi size
Dugisim MMmommy evet altan hocayı 12 senedir tanıyorum çok iyi doktordur. Çocuk hariç eş almaya başladilar. Benimle eşim geldi beraber. Cd vermedi fakat whatsapp tan video ve resimleri gönderdi.
Dugisim kivirciginannesi geç en hafta detaylı ultrasonun vardı 800 tl ücret ödedim ayrıca eşim benimle içeri girdi eş alımına başlamışlar.
Babybe kivirciginannesi Ben Mart ayında yaptırdım 750 idi yanlış hatırlamıyosam. 40 dk sürmüştü eşimi pandemi nedeniyle almamışlardı