SrpCiveKl Banada ayni şekilde söylendi İzmirdeki doktorum her gitmem de o kadar morelimi bozdu ki yok periyonoloji doktoruna gitmen daha iyi olur onlar daha iyi görür bende inatla aynı hastanedeki radyoloji doktoruna gittim detaylı ultrason için gayette net şekilde göründü damarlar zaten mantıken bebek besleniyor ve her gitmen de normal gününe göre kilosu artıyorsa hiç korkma sıkıntı etme ben her gitmem de yok rahmine giden damarlarda direnç var erken doğum riskin var senin herseye birsey bulmuştu en son gitmem de iri bir bebek bekleme dedi bana minyon bi kızın olucak demişti. Her kontrolden sonra ağlatıyor du beni o var bu var bide eşim uzman asker tek başıma gidiyordum kontrollere genel de o kadar sinir bozucu oluyordu ki tek başıma en son zaten uçağa binis belgesini aldım dahada asla gitmem 2 ci bir bebekte kapısını dahi açmam o doktorun. Şimdi doğum için İstanbula geldim 37+6 haftaligim cumartesi sezeryan günüm var çok şükür bebeğin gelişimi zaten 2 hafta önde gidiyor buradaki doktorum tam haftasını beklersek 4 bucuk kilonun üstünde olur dedi boyu da gayet uzun gelişimide çok güzel . Hiç canını sıkma Allah izniyle sağlıkla kucağına alırsın insallah 🤲🏻