busraalperen Merhabalar.. Karnımın sağ tarafında setlik ve kasılma gibi ağrılar var normal mi 25+6 haftalığız ne ağrısı bilemedim tecrübeli anneler ve böyle ağrı geçirenler yardımcı olabilir mi
GulcanDongel busraalperen 27+5 haftalığım bende oluyo gün içerisinde 3.4 kere. Sağ tarafa toplanıyor toplanmasiyla ağrı oluyo.
_ezo busraalperen kasılma nasıl birşey acaba bende de dünden beri ağrı var karnımda göbeğimin etrafında
busraalperen Bende de toplanıyor sağ tarafa ama bugün böyle bi ağrı hissettim sadece kemik batması gibi
GulcanDongel busraalperen kemik batması olmadı bende bildiğin ağrı oluyo, bazen çok ağrı oluyo bi kaç saniye sürüyor sadece. Kasılmaları sayın, bir saat içinde 4 5 defa olması normal değil diyorlar.
busraalperen GulcanDongel ağrım 3 saattir devam ediyor geçmedi ama hareketini hissediyorum ara sıra korkuyorum yürümem bile değişiyor
GulcanDongel busraalperen valla bana da çok oluyordu öyle, bazen olmuyo bazen oluyo yürürken kasığa iniyor sanki. Ben bide serklaj oldum tekrar açılma olur diye korkuyorum en ufak bişey de.
busraalperen GulcanDongel benim ki kasıga da inmiyor göbeğimin hizasında sağ taraf değişik bi ağrı geriliyor gibi sanki daha önce bu kadar çok olmamıştı hiç ağrım
GulcanDongel busraalperen aynısı bende de oluyo bi sıkıntı çıkmadı, eğer ağrın geçmezse o sıkıntı, doktoruna görünmende fayda var
bimeftun busraalperen bende de oldu aynı ağrı ama geçmedi. Hatta yatarken dönemedim bile. İdrar yolu enfeksiyonu sebep olabilir diye test yaptılar
busraalperen GulcanDongel Teşekkür ederim bilgiler için 🥰 bi kaç saat daha bekleyeyim olmadı özele acile giderim hafta sonu doktor yoktur
GulcanDongel busraalperen rica ederim sizi anlıyorum bende en ufak ağrı da korkuyordum. İhmal etmeyin. ❤️
busraalperen bimeftun 4 aylıkken geçirdim enfeksiyon fakat sessizmiş yani hiç birsey hissetmedim geceleri yatarken yani sağ sola dönerken yırtılacak gibi ağrılarım oluyor evet doktor da pek ilgisiz gibi geldi o derece ağrıyor yani felan filan dedi ilgilenmedi fazla bende bilemedim tekrar geçirebilir miyim enfeksiyon yani geçtikten sonra birdahaki oluyor mu
busraalperen _ezo inanın bende hiç bilmiyorum böyle kendini çekiyor gibi oluyor sanırım göbeğimin sağ tarafında benim ağrım sola felan da geçmiyor hiç
GulcanDongel _ezo kasılma dediğimiz, bi tarafa toplanıyor toplanmaya başlandığı an ağrı giriyo o kasılma oluyo işte.
AEmine GulcanDongel ben de 14 .haftamda serklaj oldum 17 +,5 günlük olduk karnım da gerginlik var sanki sürekli sizde olmuş muydu bu
GulcanDongel AEmine sürekli olmuyor ama bazen bi tarafa toplanıyor ağrıyla beraber bu kaç saniye sonra geçiyor ama gerginlik yok bende.