Bernabadeberra Cmi kan sonuclarım pazartesi cıkıcak tekrar gorunup ıyı sonuc almassam farklı doktora gıdıcem cunku 8 saat ayakta calısıyorum 2 gundur evdeyım evde bıle oturdugum yerde rahatsız oluyorum
Bernabadeberra Selin12- devlette gıdıcem zaten ıllakı bı doktor yazıcaktır pazartesi kan sonucları mı godterdıkten sonra daha da gıtmıcem o doktora benı hıc düşünmüyor kendını şıkauet ederler diye korkuyor
Selin12- Bernabadeberra ben iki ayrı doktora gidiyorum bence devlet dekindoktorlar daha iyi hem özele hem devlete gidiyorum
Bernabadeberra Selin12- gerekırse onu da yaparım valla cok gıcık oldum insanı zor duruma sokuyor sen doktorsun iş yerı senı nıye şıkayet etsınkı ne diye şıkayet etcek işyerı gebe oldugumu bılıyor yanı numaramı yapalım ıllaaaaa 😡
Bernabadeberra kelebekimm aile hekımı 10gunluk rapor duzenlıyor dıye bılıyorum daha fazlasını yazamıyorlar
Selin12- Bernabadeberra ben cimere şikayet etmiştim ondan sonra doktor duzelmisti hakedene vermek gerekiyor
Bernabadeberra kelebekimm aynn cnm burun şansımı denıcem valla benım hakkım bı doktor yuzunden yakma m