Öncelikle herkesin bünyesine göre yaşanan şeyler bunu göz önüne alalım :) Ptesi günü planlı sezeryan için sabahtan hastaneye yattım 39+4düm. Herşey iyi güzel ameliyathaneye çıktık sedyeye oturdum kıpırdama dediler belden iğnemi oldum hiç acımadı.yavaşça ayaklarım bacaklarım uyusmaya başladı.sonra beni yatırdılar başladı işlem.heralde sondayı o ara taktılar hiç hissetmedim.buarada ojesiz gitmek lazımmış işaret parmağımı kazıdılar resmen oraya bi alet takıolar ya kalp atışı görmk içn falan😂 sezeryan başladıktan sonra bana olanlar oldu.hiçbi ağrı hissetmedim beni çekiştirmeleri dışında.bendr inanılmaz bulantı göğüste baskı baş dönmesi oldu işlemler bitene kadwr.tansiyon düşmesi normaldi onu biliyordum ama bulantı ilacı verilmesine rağmen yatarken orda acı çekiyordum stres oldum çnkü benim hamileliğim 8.aya kadar bulantılı geçmişti tekrar onu hissedince berbat hissettim yani. O kadar kendimden geçmişimki bebeği yanağıma verdiler göremiyorum bile bulanık gözlerim odaklanamıyorum😂odaya inince net gördüm bebişimi🥰 sonra işlemler bitti odaya getirdiler beni narkozun etkisi belden aşağı doğru azalmaya başladı ve karnımda inanılmaz ağrılar çoğaldı bide kum torbası koyuyorlar belli bi saat. O karın ağrısı ile falan doğru düzgün bebeğimi kucağıma alıp emziremedim.veee akşam oldu ayağa kalkma vakti🥲 dünyam karardı ayağa ilk kaldırdıklarında fenalaştım bayılıyorum sandım öyle bir acı yok beynimin içi dönüyor falan. Yürüdükçe açıldım hep yürüttüler beni.herkesnde dediği gibi yürüdükçe bi tık iyi gibi oluyorsun.ama yine yat otur kalk aynı şey. Bol kayısı kompostosu ve su içtim gaz için. Ertesi gün eve geldik. 3 gün bnm için berbattı. Ağrılarım çok yatmak kalkmak oturmak eziyet..artı bide bebeğe bakmaya calısıyorsun.bnm yanımda annemler olmasına rağmen zorlandım çünkü emmedi şırınga ile besledik emdirmeye uğraşıyorum bu halimle falan.pskolojik olarakta yordu beni. Şuan 5.gündeyim ağrılarım bayağı azaldı daha rahat hareket ediyorum moralim daha iyi. Gün geçtikçe düzeliyorum. Herkes geçiyo geçiyo diodu ama duymuyosun acıların varken😂 böyle işte sorularınız varsa alabilirim ☺️