avsar-kose Kolipayse 8 ay denedik hamile kalamadım 15 gun macunu kullandım ama o ay çatlatma iğneside oldum ve hamıle kaldım hemen 24 haftalıgım suan macunun etkısı oldumu olmadımı bılmıyorum ama iğnede vuruldugum ıcın☺️
Nilseha Tugce1803 Eğer gecikme ya da erken adet olma durumu olduysa sayfaya Yazabilirsiniz. Farklı kullanım şekli öneriyorlar. Önemli olan sağlıklı yumurta gelişmesi
Aykem avsar-kose belki biraz özel olacak ama kusura bakmayın. Çatkatma iğnesi vurulduktan sonra ilişki sıklığınız ne oldu
avsar-kose Aykem doktorumuzun önerdiği sekılde oldu,iğneyi vuruldugum gün hıv bısey olmadı sonraki gun bi kere oldu sonra bı gun bekledık sonrakı gün tekrar bi kere denedik bu kadar,doktorumuz bu şekilde önerdi
avsar-kose Kolipayse tabiki ederim bende cok istiyordum ne demek olduğunu iyi bilirim Allahım isteyen herkese nasip etsin,içinizi ferah tutun bende cok sıkıntılıydım polikistik vardı olmayacak diye korkuyordum ama Rabbim nasip etti oğlum olacak inşallah 👼🏻🙏🏼
Kolipayse Seda_nrr doğuma giderken banada dua edermisin doğum anında Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canimm rababim banada nasip etsin isteyen herkese jnsallah
Kolipayse Denliz Aminn buacunla yumurtayı takip ettiniz mi peki bende birazdan siparişini vericsm kkzlar
Seda_nrr Kolipayse aminnn kuzum hayırla sağlıkla tez zamanda nasip etsin çok dua et kafaya çok takma pko hamileliğe engel değil geciktiriyor sadece ♥️
Dygu2602 Kolipayse ilk kullanimda hamile kalanlardanim 30′haftama girecegim ustelik 5 yil bebek icin neler denedim cok sukur rabbime