SudeKaderKader Selam arkadaşlar.9 ay boyunca burdan kınusulanları okudum okudum vs😂 ikinci cocuguma hamıleydım veee 23 hazıran günü ogle vakıtlerı sancılarm başladı. Biliyordum artık vakit geldi ama inanamıyordum gececek dıye tesellı etmeye calısıyırdm kendımı😂 o gun gun boyu gunluk rutin işlerımı hallettm gıdıcem ya evım temız toplu olsun birde annemde kalıcam dıye😉 neyse aksam saat 6 da fln sancılarm sıklaştı kuvvetlendı eşime haber verdm geldı .hastaneye gıtmek ustemıyorum basından dusuncem böyleydı yanı sancıyı evde cekmek.. ve cok sukur sancılarmı evımde tahat rahat cektm😇 saat gece 12 gıbı annemlere haber cerıp hastaneye gıttıık artkm cunku dayanamıyordum kızıma sarılıp aglıyordum onu nasıl bırakıcm dusuncesı vardı hep . Ve geldık hastaneye dogumhaneye aldılar benı dırek esım kızım annnem babam hepsı kapıda. Gıttıgm de cok sukur kı 8 cm acılmam vardı ıyımı evde dogurmamısım😂doktor cok guzel dedı evde cok guzel cekmıssın sancını kesi olmadan dogurtalım sakin ol ddı tamaö ddm ama nerdeeee😅 nst acılma vs derken sancılar kuvvetlensın ıyıce dıye 40 dk ya yakın suni sancı verdıler bırde o mahfettı tabı artl yeterrr ddm bıtsın dıye bakıyırdm ve neysekı aldılar benı catala malesef kesi oldu doktr bana guvenemedgnı soyledı 😂ılk dogumuma gore dogum anı bıraz zorda olsa oglumun sesını duyduktan sonra gectı hersey. Hıc gozumu ayırmadan baktm oylece dikiş işi bıtınce ogluöu verdıler emzrmek ıcın yuzumde bır tebessum gozumu alamıyorum emzrdımmm😍 muhteşem bır duygu saatlerce cekıyorsun ama anında da geçıverıyor işte sonsız şükürler olsun. Uzun olmuş hakkını helal edin😘😘
Derinimm SudeKaderKader hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim 😊 sancilarin nasil basladi nasil artti neler hissettin bende gercek dogum sancisini merak ediyorum
SudeKaderKader Hafif hafif kasılmalarla başladı böyle tutulup kalıyorsun snra ben dk tutmaya başladm 15 dk da bır gelıp 30 saniye kdr sürüyordu . Sonra bh sure 10 dk ya düştü ve kasıklarına beline vuran şiddetli bi agrı. En guzwl yanı bu sancılar sureklı degıl gelıp gıdıyor ya Rabbım sabrını verıyor yani.