1prenses_annesii Hamisler 8. Haftada bel ağrısı yasayan oldu mu dinlenince biraz geciyor ama ayakta fazla kalinca yine başlıyor gece üstüm açık uyumusum bundan da olabilir mi
Semy 1prenses_annesii benim de o haftalarda bel ve kasık birlikte ağrıyordu. Duşa girin bel bölgenizi ılık suyla güzelce yıkayın. Cıkıncada bi güzel uzanıp dinlenin geciyor. Bebeğin tutunmasıyla alakalı dedi doktorum.
0322sukran 1prenses_annesii benim de o haftalar da agrim cok oluyordu doktorum normal bebek tutunuyor demisti.
sevgiharman 1prenses_annesii inanın ben 5. Haftada geceleri inleyerek yatıyordum bel ve ayak ağrılarımdan.. uzanırken ayaklarınızın altına yastık koyun bana çok iyi geldi inşallah size de iyi gelir
Deletedmom5545 Bende 8 haftalık hamileyim bende de bacak ve kol ağrısı çok fazla oluyor İnternetten baktığım zaman bu dönemde hamilelik ağrıları genelde magnezyum eksikliğinden oluyormuş
Semy 1prenses_annesii tutunacak merak etmeyin o haftalarda gece sabaha kadar dönemediğimi bilirim. Ama iyi olsunlarda o önemli olan. Korkutmayın kendinizi ilk üç ayda cok dikkatli olun olur mu 🌸ağır kaldırmayın cok zorlayacak işler yapmayın
1prenses_annesii Semy bol bol dinlenmekten başka bisey yapmiyorum inanin dediginiz gibi iyi olsunlar da önemli degil
1prenses_annesii 0322sukran Nesegazi korktum biraz uyandığımda agri hissedince ama icim rahatladi şu an
1prenses_annesii sevgiharman bende huzursuz bacak sendromu var o yüzden geceleri ayaklarim rahat vermiyor maalesef
0322sukran 1prenses_annesii hepimiz bu donemler den geçiyoruz kanamanız olmadığı sürece ve agrinz cok siddetlenmedigi sürece Allahin izniyle korkulcak bisey yok insAllah :)
DemetF 1prenses_annesii ilk 12 hafta biraz daha temkinli ol bence fazla ayakta durma bi yerlere uzanmaya calisma sonrasinda riskin yoksa yorulmak cok sikinti olmuyor