Gzmm14 deutschetraum Cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlamıştım. Şimdi 31 haftalık olduk, iyi ki de önceden başlamışım çünkü eksikler hiç bitmiyor 😅
Ankaku deutschetraum 21 de başladım Allah giymeyi kullanmayı nasip etsin çünkü bir kizimda daha var onunda eksikleri var iki çocuk birden zor yavaş yavaş tamamlıyoruz
Pelin-1 deutschetraum 16da basladim suan 25+4uz bitti sayilir ikiz gebelik benm cok agirlasicam gibi geliyor o yuzden erken bitirmek istedim.. oyle dusunmeyin icinizden geliyorsa alin
2melekannesi_ deutschetraum 21 haftalığız daha geçen hafta netleşti cinsiyet o gün bir iki parça kıyafet aldım heveslenip şuan zor duruyorum alışveriş yapmamak için🙈 büyük parçaları takip ediyorum indirime girmelerini bekliyorum beşiktir bebek arabasıdır vs. Kıyafetleri de çok son haftalara bırakmadan bitirmek istiyorum bakalım 27-28 gibi hallederim inşallah💜
Eccem12 deutschetraum 18.hafta gibi kıyafetlere ufak ufak başladım uygun buldukça indirimlerde sipariş ettim. Şu an 26+2 yiz dolap şifonyer park yatak ve bebek arabası gibi büyük kalemleri dün aldık. 32 gibide kremleri,bezi biberon, banyo setini vs alıcam.
ilkgozagrimhavinim deutschetraum bende 16+5te kız olduğunu öğrendim. Doktorum detaylıyı bekle dedi ama ben bekleyemedim. Cinsiyetini öğrendikten sonra alışverişe başladım. Şuan 28.haftadayız herşeyi bitti. Bi anda almak maddi olarak yük olucağı için her ay farklı şeylerini aldım. Yıkaması yerleştirmesi kaldı. Onlarıda 30.haftada yapmayı düşünüyorum. 32 gibide çantasını hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye. Malum bizim istediğimiz vakitte gelmiyolar bu bebişler😊
hamisanne_63 deutschetraum bende 16 haftalığım daha hiç bişey almadık kesin erkek dedi doktor bir ay daha beklemeyi düşünüyorum bakalm🤷🏼♀️
mineirem deutschetraum bende 18 haftalığım banada kız dediler ama detaylı ultrasonla gircem pazartesi günü ondan sonra yavaş yavaş almaya basliycam
Kderdenzmsl 24 haftaligim iki 5 li hastane çıkışı bı kaç zıbın dışında bişey yok onları da heveslenip kayınvalidem ablam filan aldı ağır eşyaları 30 dan sonra Alicam inşallah kıyafette çok bişey almicam alan çok 🤭
DerinMavii 28.haftaya giricem sadece 4 zibin ve 3 çorap aldim hshdhajjd ne alacağımı bile tam bilemiyorum ve 0 3 ay arası çorap kac tane alınır 3 6 ay arası daha fazla sey mi almalıyım çünkü kış geliyor ve kışın alışveriş daha zor olucak
Sblatc deutschetraum cinsiyet gerektirmeyen şeylerden almaya başlayın bence. Ben cinsiyeti 24.haftada anca öğrendim ve doğuma 3 ay var. Her şey üst üste gelecek birqz. İlk aylar bebek Arabası beşik dolap gibi şeyler alınabilir bence
Nurklc38 deutschetraum 24+4 haftalığım daha başlamadım eylülün başında başlamayı düşünüyorum yeni sezon gelince
Zumruduankakusum deutschetraum cinsiyetini öğrenince hevesim Geçsin diye birkaç parça zibin falan almıştım.. Suan 32 haftaligiz geçen hafta biraz avm den aldım kalan eksikleri netten sipariş verdim.. Dün geldi bugün yıkayıp serdim çok şükür 😇ikinci çocuk olduğu için beşik bebek arabası şu bu var zaten sadece kiyafetleri utulemeesi ve çanta hazırlığı kaldı inşallah 🥰 eğer ilk gebelikse masraf daha çok oluyor yavaştan başlayabilirsiniz bence bir anda yüklenmeyin maddi konuda sıkıntı cekmezsiniz
momiesbabies deutschetraum 22. haftadayım cinsiyette belli ama almıyorum çünkü kışın doğacak o yüzden yeni sezonu bekliyorum 🙄 hemde havalar sıcak şu eylül bir gelsin , çok üşeniyorum
b_e_b_e Ben çocuk düşünmeye başladıgımızda almıştım pembe bi pijama takımı😂 çünkü çok dua ediyodum kızım olsun diye. Ve biliyodum Allahın izni ile olacagını🤲 Sonra bi kaç bişey daha aldım hep diyodumki kız olmazsa hediye ederim ama olacak inşaallah🙂