Mom526 Tubikx1 bu erkeklerin de ne yaptığı belli değil yani nasıl bir ruh halleri varsa..Allah yardımcınız olsun..Halen seviyor olmasanız yanınızda durduramazsınız..İnşallah kıymetinizi anlar size ve kızınıza iyi bir insan olur
Aslinur Mervearc hergece 3 de sabit kalkıyorum evde dolaniyorum 6.30 gibi uykuya daliyorum 7.30da kalkıp işe gidiyorım 😭
Mervearc Aslinur oy cok zor gerçekten Rabbım yardımcımız olsun o saat olayı çok ilginç bende 3te uyaniorm surekli😐
Busrakose Maalesef önceden deliksiz uyurken 22+6dayım şu an ve gece sıklıkla uyanıyorum bu yüzden de hep uykusuz yorgun hissediyorum 😩
Derya2867 Mervearc 17inci haftamdayım evet gece en az 2 kere dank diye kalkıp evin içinde gezip en son WC’ye uğrayıp yatıyorum 😂
Derya2867 QOH ah bacım ben de aynı durumdayım psikolojik olarak mahvoldum ikinci mikinci tövbeler olsun herşeye ağlıyorum gözümden yaş eksik olmuyor
Aslinur Mervearc doğduklarinda da uyandırcak minnoşlar belli ki 😬 şimdiden nize alıştırma yaptirtiyorlar 😬😬
Ganoexcel Mervearc eğer isterseniz bu durumlar için ürün önerebilirim size bende aynı şeyleri yaşadım
Ganoexcel Mervearc bir tane çayımız var gece yatmadan 30 40dk önce içicerseniz hem rahatlatır hemde bu hislenizden kurtulursunz gerçekten denendi bend edenedim ben daha kötüydüm 😊
Mervearc Ganoexcel hm anladım öneriniz için tesekkrler 😊ismini yazarsanız sevinirim doktoruma sormadan kullanamam cunku
Nisssss Mervearc aynen ben her gece uyanıyorum bir iki saat sonra tekrar uyuyorum.stresten uyanıyoruz.inş geçer ama çoçuk doğmadan uykular haram olmaya başladı
Nisssss QOH aynen beni anlatmışsın 26 haftalık gebeyim her hafta bi sorun yaşıoyorum.bende 2. Çoçuk filan istemiyorum.o hale geldim.
Didem_678 Mervearc Her saat uyanıyorum nerdeyse kılima olmasa otururum sabaha kadar da rahst edemiyorum agrılarım oluyor su iç lavaboya git derken çoktandır böyleyim ,manevi yönden mi yani korkuyomusun felan acaba sen
Mervearc Didem_678 Kendi kendime bugün uyucam vs dedikçe beyin belkide ters tepki verio manevi olarak dualar okuyorum tesbihlerim var kendimi rahatlatmaya calisiorum 🤲