feyza2305- Hanımlar sizde de oldu mu kalp çarpıntısı ve halsizlik el ayak dökülmesi hissi. Ben 7+5 im. Neden böyleyim iki gündür bilmiyorum. Hamilelikte normal mi bu durum. Yaşayan varsa da tedavisi yada çözümü nedir
Kamumu feyza2305- bende kalp çarpıntısı olmadı. Halsizlik normal hormonların değişiyor. Tansiyonunu ölç. Tansiyonun düşüyor olabilir
Sblatc feyza2305- belki tansiyonunuz düşüktür kalp çarpıntısı ondan olabilir. Hamilelikte genelde tansiyon düşer
Aryapoyraz feyza2305- sebebi kansızlıktır büyük ihtimal bendede tansiyon düşmesi kalp carpıntısı cabuk yorulma bitkinlik el ayak uyuşması var 22 haftama giriyorum takviyelerimi düzenli kullanmama rağmen hala değerlerim düşük
durukusunannesii feyza2305- tsh,t3,t4 değerlerine baktırmanı öneririm canım hipotiroidin olabilir benim vardı ve çarpıntı halsizlik vs. Yaşıyordum ilaç kullanmaya baslayınca geçti
gokcekocyigit07 Hormonlardan oluyor, ben defalarca baygınlık da geçirdim, bol bol dinlen, aç kalma, stres yapma. Bir de doktoruna danış vitamin eksikliğin flan varsa ona göre ilaç da verir, geçmiş olsun, sağlıkla kavuşalım hepimiz 🤗🤲
feyza2305- gokcekocyigit07 ayy inşallah ya. İlk defa böyle oldum ondan dolayı da stres yaptım sanırım. Yatıp dinlenince geçiyor ama gün içinde aktif olunca çarpıntı şeklinde geliyor.
feyza2305- Kamumu tansiyonum düşüyor evet. Her ne kadar tuzlu ayran vs içsemde çok bi rahatlamıyorum. Haftaya doktor kontrolümüz var o zaman vitamin değerlerime baktırayım belki kanımda düşüktür 😞
Bru feyza2305- canım benmde oluyordu tansiyonun düşüyor gün içinde aç kalmamaya dikkat et dinlen çarpıntı tansıyon düşünce oluyor genelde
Tgc28 Bende 7+5 im özellikle 6. Haftada çok kalp carpintim olmuştu ama şu an daha iyi ama tabi çok hareket edince çabuk yoruluyoruz ve nabız tekrar artiyor
feyza2305- Tgc28 6. Haftam çok rahattı. Bitek sabahları bulantım vardı. 7. Haftadan itibaren buram buram hissediyorum belirtilerini. Sağlıklı olsunda önemli olan o. Herşeye katlanıyoruz valla☺️☺️
feyza2305- Aryapoyraz çok rahatsız ediyor bu durum ama dimi. Kalp çarpıntısı tansiyon düşüklüğü bide şekerim de düşüyor. Kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum ama Yinede düşüyorlar nedenini bilmiyorum
Aryapoyraz feyza2305- rahatsız etmekle kalsa keşke sanki kanım ayaklarıma cekiliyor ölecekmiş gibi hissediyorum. Demir ilacı takviyesini mutlaka alın aksatmadan ben 30 tablet 3 kutu bitirdim bana mısın demiyor cok zorlanıyorum 😔🥺 İnsallah düzeliriz bian önce
feyza2305- durukusunannesii hafta içi gidicem inşallah hastaneye canım. Teşekkür ederim 😘 kan değerlerime baktırmadım daha. Muhtemelen düşük olanlar var o da rahatsızlık veriyor. İnşallah herşey iyi olur