Bir_tospik_beklerken Guneyinannesi1 yani sakız çiğnerken sofra sermedim canım. Puding yerken falan seviyorsunuz sanırım siz?
Guneyinannesi1 Bir_tospik_beklerken valla kardeşim yedi diyorsun demekki kardeşin dikkatsizmis belli her şeyi dökmüş tedbir amaçlı sererdim hayır yani 13 yaşında çokta küçük değil garip 😅
Bir_tospik_beklerken Guneyinannesi1 yani küçük değil dediğin gibi ama puding insan akıl edemiyor hiç yapmadım da yani sakızı da nasıl yaptı anlamadım olacağı varmış önemli değilde bilmiyorum çok moralim bozuldu bu defa
Deletedmom15262 Bir_tospik_beklerken sakız çıktı ama dimi 👍yumuşatıcı ile sil canım hafifçe zedelemeden💞
Bir_tospik_beklerken Deletedmom15262 evet sakız çıktı ama yumuşatıcı beyazlatır yazmış birisi korkuyoorum 😄😄😄
Guneyinannesi1 Bir_tospik_beklerken koltuklar için temizlikçi çağır sen burda yazılan her şeyi deneme iyice mahvolur rengi solar iz kalır ne bilim tehlikeye atma
Bir_tospik_beklerken Guneyinannesi1 görünüşte problem yoktur ben yerini bildiğim için gözüm takılıyor pl adı son çare öyle yapıcam zaten 😄
Guneyinannesi1 Arzuaksumom bana çamur attıysa bir sürü şey yazmıştım geri çektim ona göre geri yazicam ahshah 😅
Ayaz_Aybars_mom Üzerine bi defter sayfasi veya bez serip ütü basin kesin cözüm bez sart degil kagitta serseniz oluyo ben ole yaparim genelde hatta esimin kumas pantolonunda bile vardi olelikle cikardim