AseLenaMom Merhaba kızlar ✋🏻 Ayağa kalktığım zaman ayak tabanım inanılmaz batıyor özellikle sabahları uyandığımda ayağa kalkınca oluyor karıncalanıyor batıyor inanılmaz canımı acıtıyor 😤 bu durumu yaşayan var mı acaba ?
nevamm1 AseLenaMom bende de var canım yataktan kalkınca ilk adımlarım çok zorlanıyorum batıyor ayak tabanlarim p tesi.muaynem var doktora sorucam odemden bende şüpheleniyorum ama ondan dolayı mı bilmiyorum 25.haftadayim 2 haftadır var bu sorun.😔
eylusko AseLenaMom ayy bendede yaa son haftalardayız ayaklarım sabahları o kadar acıyor ki ayak bilekleri de öyle ödem olmuşuz. ellerimde şişti yüzükler yarısına kadar giriyor
Alperenin_Annesi nevamm1 28+3 üm.Bende de var bu sorun.. birkaç gündür yok şükür..Tabanıni iki kat büyük hissediyordum.. şiş olduğu için hep..basmadan elinle masaj yap , sık ov.. parmaklarını esnet.. herkeste olabilecek bir sorun.. endişelenme ..
nevamm1 Alperenin_Annesi teşekkür ederim canim her kontrolde soruyor doktorum ödem varmı diye bu haftalarda araştırınca biraz gebelik zehirlenmesi falan duyunca korktum baya normaldir inşallah dediğin gibi.
Nkayserili90 AseLenaMom aynısı bende de var canım sanki ayağımın içinde iğne varmış gibi bastıkça yere çok acıyo acaba dedim topuk dikenimi var hatta diye ödem midir ki acaba benim de😳