Zadekuzu Günaydın kizlar. Sizler omega 3, demir ilaci ve d vitaminini birlikte mi kullaniyorsunuz ? Doktorunuz hangi markalari önerdi ?
Ysmmmnn Zadekuzu decavit vermişti ama ben onega aldım d vitaminini sağlık ocağı verdi devit3 yazıyor demir ilacımda gyno ferrum sanol sizinkiler nedr
fenperest Zadekuzu 🌸omega royal (145₺ dr devlet odemiyor) 🌸decavit (multivitamin) 🌸devit3 (d vitamini)
mrsflowers Zadekuzu valla ben aç karna sabah akşam ferifer içiyorum kapsül vermişti midemi bulandırıyor diye kullanamadım bunu verdi yemekten sonra decavit bi süre sonra omega 3 içeren elenatal 2 kullanıyorum ve bacaklarıma sürekli kramp girdiği için magnezyuma başladım tok karna yemeklerden bir süre sonra içiyorum sabah akşam içmediğim günler gece uykusu uyuyamıyorum kramplardan
Aslielis Ysmmmnn Bana kuzenim gyno verdi bi sürü kutu o yeni doğum yaptı fazlaymış ben henüz hamileliğimden beri bi ilaç kullanamadım çok mide bulantım oldugu için doktora söylesem gyno kullanabilirmiyim?
mrsflowers Aslielis 3 Aydan sonra başlanıyor vitaminlere sorun öyle için kan testi ister eğer gerek yoksa kullanmayın ilacın fazlası zarar sonuçta ilaç yani mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya özen gösterin bende içmek istemiyorum ama yediğim içtiğimden o desteği alamıyorum mecbur içiyorum
Aslielis Ysmmmnn 15e giricem ilk haftalarda folik verdi onu içemedim sonra kan tüpleri verdi ama dediğim gibi midem çok bulanıyodu kustuğum için hiç ilaç içemedim şimdi iyiyim içsem veya içmesem nedeğişir