Leylaleilaa 5 aylık olana kadar mide bulantısı yaşamayan ben ilk kez bu sabah mide bulantısı yaşıyorum. Çıldıracağım böyle iş mi olur millet ilk aylar yaşar geçer benimde şimdi başlıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
teletabi Leylaleilaa hemen tersine yolundan sağa dönüp istikameti mersine çevirin lütfen🤣🤣 şaka bir yana bazen son ayda bile yaşayanlar oluyor kuzum bünyeden bünyeye değişiyor. Ama doktoruna söyle yinede çünkü genelde o haftalarda mide bulantısını pek sevmez doktorlar tahlil yapıp değerlerinize bakacaktır
Dilekcnkn Leylaleilaa Ben 32 hafta olucam yarın 2-3 gündür mide yanmasıyla beraber her gece mide bulantısı çekiyorum ben nelere gideyim 🤦♀️🤦♀️
Nihal42- Leylaleilaa ben 8 aylık oldum hala midem bulanıyor çok afedersin bu sabah kustum. Herkesin hamileliği farklı. İnşallah senin uzun sürmez
Leylaleilaa teletabi üç gün önce ulturasona girdim her şey yolunda dediler yinede vereyim mi kan idrar 🤨🤔
teletabi Leylaleilaa kan değerlerinize bakıldımı peki ? Eğer bakılmadıysa doktorunuza söyleyin mide bulantım başladı diye tahlillerinize bakar