Hafissee Minaminisi mutlaka yazacam hem dikkat eder yeni doğum yapmış annelerde ben tecrübesizdim ondan oldu hep
Hafissee Minaminisi dün gittim doktora anca yazabiliyorum mastit olmuşum evet antibiyotik verdi memedeki şişlik indi ama beze var inşallah geçer hem emzirmeden sonra sızlıyo 😞 parol içiyorum ayriyetten kızım ısırmaktan yara yaptı cok fena
Minaminisi Hafissee evet bu mastit canım ama sönmüş hali. Akşam eşin işten gelince 10 dak duşa mutlaka gir. Boynundan altını yıka öyle saçla falan uğraşma. Hergün rutin yap bunu. Yada annen kayınvaliden geldiği an hemen 10 dak duşa at kendini. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
Hafissee Minaminisi kaynanam 3-4 saat uzaklıkta annemler 1.30 saat o yüzden aradım gelecekler inşallah korkuyorum teyzemin bu yüzden memesini aldılar bişe cıkmaz inşallah
kadriye25 Hafissee canım mastitde kesinlikle sagma önerilmiyor süt üretimini arttırdığı için. O yüzden sakın sagma elinle masaj yap duşa gir. Ve bebege ne yap ne et o memeyi boşalttir. Tabi çok kötüyse kesinlikle doktora git
Annesininkuzusu01 Hafissee Merhaba annemiz, malesef forumda bu tür fotoğrafların paylaşılmasına izin veremiyoruz. Mutlu forumlar💜
Hafissee kadriye25 dün şişmişti gögüslerim gece emzirirken farketmedim loş ışıkta o yüzden sabah gördüm galiba dünden beri vardır
Annesininkuzusu01 Hafissee Endişenizi anlıyorum sadece kurallar dahilinde müsade edemiyoruz malesef🙏🏻
Sed22-09 Hafissee antibiyotik tedavisi gerekiyor canım ihmal etme git benimde öyleydi hatta kendim de ateşlendim 40 dereceye çıktı ateşim, antibiyotik ile geçti ve sürekli göğsünü sağ emzir sıcak suda masaj yap
Sed22-09 Hafissee antibiyotike başladığın anda ağrıların bitiyor hemen hemen canım bi emzirdikten sonra hafif acıyor, ama sürekli sağıp masaj yapman gerekiyor birde en çok bebeğin emmesi gerekiyor ben bunları uyguladım 3 günde geçti canım ama hep devam ettim iyice kanallar açılsın diyede
Mom726272 Hafissee dün de post açmıştın canım demekki bişeyi yememekten değil 2 yıl emzirdim 4 sefer mastit oldum acile gitmeden antibiyotik tedavisi almadan iyileşemedim çok zordu Allah yardımcın olsun bebeğini kafası koltuk altına gelecek şekilde ayakları yan tarafında olsun yani anlatamadıysam nette ters emzirme pozisyonu yaz çıkar o şekilde emzir çok acıyacak canın ama onun da çok faydası oluyo çok geçmiş olsun 😔
Muhammetecrin Merhaba bendede Mastit oluşmuştu, ilaç vs fayda etmemişti, ablamın önerisiyle bebeği tersten emzirdim anında rahatladım ve tıkalı süt kanallarım açıldı, iyileştim. Tavsiye ederim herkese
Mom726272 Hafissee aynen valla yumru vardı sanki sol göğsümün sol tarafındaydı ağrı kızarıklık ve acı veriyordu aynı zamanda halsizlik titreme ateş de vardı emzirdiğim için cefax adında Bi antibiyotik yazmıştı doktor ilk olduğunda onunla atlattım ilacı bırakmıştım 2. Sefer olduğunda antibiyotik duruyordu içmeye başladım 2 - 3 günde atlattım onuda