Geçmiş olsun..hepimizin sınavı farklı elbette, ama bizler güçlü olmak zorundayız, anneyiz çünkü, yalnız değilsin çok doğru düşünüyorsun, bende 3 kimyasal, 1 zorunlu kürtaj ve tam her şey iyi derken 40.haftamda sabah akşam doğumu beklerken kordon dolanması sebebiyle ölü doğumla kızımı kaybettim, yaşadıklarımın üstüne birde daha zoru, daha ağırı evlat acısını yaşadım, 9 ay hasretle beklediğim kızımı göremedim, kokusunu içime çekemedim, beşiği dururken eşim kızımızı mezara koydu geldi, o lohusalık süresi, karnımın, kucağımın bomboş olması..inan çok zordu, sezaryan olduğuna üzülenleri görüyorum burada, çevremde de illaki var oysaki normal olsun sezaryan olsun bunların hiç biri zor değil bir şekilde geçer ama evlat acısı öyle mi ömür boyu bir kor gibi duruyor, kızımdan 2 ay sonra yoğun regl oluyorum diye doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim tabi şok oldum, yanlışlık var ben yeni sezaryan oldum hocam bebeğimi kaybettim dedim, meğer kese dışı kanama alanı varmış, düşük riskim olduğunu öğrendim ve tabi korunmamıza rağmen hamile kaldığımı, ne sevindim ne üzüldüm o his öyle zor ki, aylarca yoğun kanama oldu, tabi ki korku, stres hep var, şimdi ise hasretle 6.gebeliğimde bu defa her şey iyi olacak umuduyla bu kızımı bekliyorum, hep sabrettim, isyan etmedim, bekledim ve yine aynısını yapıyorum, Allah senin, benim, bizim gibi güçlü annelere sabır versin, sağlıkla bizde o güzel günleri görelim, Allah’a emanet ol, dualarım, kalbim seninle ❤🤲