ArzuGl Merhaba, haftaya 2. Düzey ultrasona girmem gerekiyor. Heryerden fiyat aldım. Sonuç olarak eğer ultrason renkli ve perinatolog çekiyorsa 400 tl civarı, siyah beyaz ve radyoloji uzmanı çekiyorsa 200tl civarı. Aradığım yerlerden birinde eğer riskli gebelik varsa pernitolojinin bakması önerilir dedi. Ama yinede kararsız kaldım. Sizin bu konuda fikriniz nedir?
ozgeg_ ArzuGl en garanti olanı perinatalog bence. Çünkü ilk radyologa gittim ben bi kaç sıkıntı çıkmıştı kendi doktoruma gittim daha snra o da bizi bi perinataloga yönlendirmişti şükür herşey yolunda şuan.
Nefesimm ArzuGl ıstanbuldaym cadde bostanda 420tl zeki sahinoglu uzman perinatolog cok tanindik ünlü ler den bile giden oluyormuş ona gidiyorum riskliyim onun takibindeym
DeennizzAnnaassi Çerkezköy de oturuyorum .. kontrol için gittiğim hastahaneye Doç. Halil Aslan geliyor haftada bir. Perinatolog kendisi istanbulda bir hastanede görevliymis fakat hatırlamıyorum hastane adını. . Internette Dr bey ile ilgili bilgiler var.. 400tl ücreti var. Araştır istersen ama ben Perinatolog derim..