Aslında olay şöyle başladı bugun 38 olduk doktor kontrolümüz vardı nst de sancı cıktı bu hafta hep sancı oldu için acıklık kontrolü yapalım dediler ve beni o çatala oturttular acıklığıma bakıldı ama ben cok acı çektim ebenin elini sokmasıyla bağırmam devamı acılıydı . Belki eski yasadığım düşük etkisiyle o çataldan hep korkardım bu gün tam travma oldu doktorumda iyi düşün orda bakmak zorundayız eve git dinlen suan 2 cm açıklık sancın sıklasınca ara dedi evde baya fazlaşınca aradık doktorumuzu hastaneye gidin dedi geldik yine sancı var ve yine bakılması lazım tüm gücümü toplayıp yine girdim o muayneye ama yok yine cok acıdı ve ağlaya ağlaya cıktım sancım hala var ona ağlamıyorum ama o acıklık testi beni bitirdi ve doktorum yapamıycağını düşünüyorsan kendini yıpratma sezeryan a alalım dedi sabah seni kabul ettim sancım var miniğim belliki gelmeye calışıyor ama annesi yapamıyor cok üzgünüm yani çatalı bile yapamadım aslında acı eşiğim cok iyidi ama yok çok korkuyorum o acıklık kontrolünü yine yasamak istemiyorum net kararlıyım umarım sezeryan kolay gecer de bu pişmanlığım olmaz dua edin 5 saat sonra miniğime kavusayım herseyi unutayım en cokta çatalı 😔