Alaz_alaz Ozbekfamily Artık Yeri Darılıyor O Yüzden Annesi Korkulacak Birşey Yok Normal Bir Durum 😇Rabbim Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin İnşallah🤲🏻🥰
Birkuzucukbeklerken Ozbekfamily kendini yordun mu canım ya da fazla ayakta kaldım mı bu ikisini yaptığım zaman oluyor bende doktorum normal fazka yorma kendini dedi
Alaz_alaz ArenMom Yeri Daraldığı İçin Ve Doğum Yaklaşmış Artık Normal Durum Korkmayın 😇Evet Rahatsız Edici Bir Durum Ama Az Kalmış Sabredin Rabbim Su Gibi Doğum Nasip Etsin Hepimize İnşallah Sağlıkla Kucağınıza Alın Bebeğinizi 🤲🏻🤗
Kuzeyegemoms Çok kötü bi durum tüm keyfim kacıyo benimde semsert oluyo nefes alamıyorum taş gibi oluyo karnım aşırı geriliyor patlayacak gibi sanki karpuz yutmusum gibi sisiyo ağırlasıyo hayattan soğuyorum 🤣
Merakettiklerim Yalancı sancı dedikleri öyle oluyor sanırım , bende de sıklıkla oluyor , bu haftalarda normal diye biliyorum, rahim kendini hazırlıyor doğuma
Happyturuncu Ozbekfamily doğuma hazırlık olarak söyleniyor düzenli sıklıkla oluyorsa doktorunuza danışın