merveanberoglu Larraa inşallah bende senden alırım güzel haberler🥰 sen femarayı 5 gün kullandın dimi cnm
Larraa merveanberoglu Çok teşekkürler 💕Evet 5 gün kullandım dün sonuncuyu kullandım yarın doktora gideceğim ☺️
Dlkglkm Larraa amin canım.insallah.❤️🤲umutsuzluğa kapılmayın ben çok uğraştım.polikistik över hastasıyım ayrıca.Allahin izniyle olur elbet
Larraa merveanberoglu inşallah 🙏🏻💕 Olur haber veririm. Benim yumurtalarım normalde de büyüyor ve çatlıyor kendiliğinden ama ilaç daha kaliteli yumurtlamama sebep olur umuduyla kullanıyorum i ☺️🥰
merveanberoglu Larraa benimde solda 15 mm oluşmuş bakalım hayırlısı olur inşallah benim kolay büyümüyor ya
Larraa merveanberoglu Ah inşallah 🙏🏻💕 Kaçıncı günde 15 mm olmuş? Yani tam anlamıyorum açıkçası ama ben rahim filmi çektirdiğim zaman doktorum 13 mm yumurtan var ovülasyon takibi yap var bir kaç güne yumurtlamayı göreceksin demişti ve gerçekten de bir kaç gün sonra görmüştüm. Sanırım senin de bir kaç güne yeterli büyüklüğe ulaşır.
merveanberoglu Larraa ben 8 gündür sabah akşam femara kullanıyorum canım ancak bu kadar büyümüş demekki geçen ay klomenle 17mm olmuştu
Larraa merveanberoglu İnşallah büyür umudunu yitirme sağlıklı beslen mutlaka ben dikkat ediyorum bu ay yediklerime onun da çok etkisi olur 🥰
Larraa merveanberoglu Yok maalesef canım başka sebeplerden dolayı gidemedim. Ovülasyon testiyle takip ediyorum henüz yumurtlamayı göremedim. Takibe devam zaten doktoruda arayıp söyledim o da yumurtlamayı görünce gel o zaman gerekiyorsa çatlama iğnesi yapalım dedi. Öyle yapacam artık. Sen de durumlar nedir?
merveanberoglu Larraa yaa keike gidebilseydin en azından yumurtaların ne kadar büyümüş öğrenirdin bende şimdi iğnemi vurundum canım beklicem artık 15 gün 😌
Larraa merveanberoglu Evet çok üzüldüm gidemediğime ama pandemi dolayısıyla randevu almakta çok zor o gün gidemeyince başka müsait gün bulamadım doktorda. Yine de bekleyip göreceğiz inşallah güzel haberler verirsin 💕🙏🏻 Kaç mm olmuştu yumurtan?
merveanberoglu Larraa inşallah canım dediğin gibi hayırlı sonuçlar alalım🙏🏻 Ölçtürmedim doktor ilacı bırak o iğne gününe kadar 3-4 mm büyür kendiliğinden dedi
derya45 Ben de 5 gün femera kullandım yumurtam 10 mm olmuştu doktorum şimdi gonalf f verdi.bugün 3.iğnemi yaptım.Ama kasıklarım çok sancılanıyor normal mi acaba ?