sinemyilmaz kızlar 39. haftamdayım 1 haftadır açıklığım 1.5 cm hiç bir ilerleme yok sancılarım aynı düzeyde ve sıklıkta artık sabırsızlanmaya ve normal doğum yapamıycam korkusu yaşamaya başladım lütfne açılmamı ilerletmek için neler yapabilirim öneride bulunur musunuz normal doğum yapmak istiyorum sezaryen olmak istemiyorum haftam dolup da hala doğurmamış olurum diye korkuyorum lütfen neler yapabilirim açılmam ilerlesin diye
Ciara93 sinemyilmaz merdiven in çık sürekli bol yürüyüş yap cnm Hurma ye, squat hareketi yap sürekli. Benim bildiğim bunlar 🤷🏻♀️
sinemyilmaz Ciara93 çok teşekkür ederim hareketsiz de bi insan değilim halbuki hastaneye kontrole bile hep yürüyerek gittm geldim allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder oğlumu bi an önce dua edin nolur bana🙏
znurstnKaraca sinemyilmaz ilk aylarda yasaklamıştı açılma oluyo düşüğe neden oluyo diye ama 37-38 den sonra içmek iyiymiş bende birkaç hafta sonra başlıcam🤗
sinemyilmaz Yeniievli bunu çok gördüm okudum ama 39 haftalığım ve bu karınla ilişki biraz zor oluyor ne yalan söyliyim hiç de onu düşünebilecek keyifte değilim ağrım sancım olduğu için çok yararlı evet ama biraz sıkıntılı bi durum şuanda benim için🤦🏻♀️
sinemyilmaz znurstnKaraca aa çok iyi oldu öğrendiğim ya acaba belli bi dozu var mı yani her gün bi bardak içsem bi zarar olur mu fazla mı gelir ki