Amineafra Bugun doktora gittim bas ve ayaklari haftama uygun 31hhafta fakat karin cevresi 2hhafta geriden geliyor dedi 2hafta snra kmtrole cagirdi boyle olan varmi cok korkuyorum bebegime bisey olur die
Elvin4949 Amineafra benim bebegimde karın cevresi 3 hafta geri dediler diyarbakıra sevk ettiler bugün geldim yatış yapıldı bekliyorum
NehirGamze Amineafra Benimkide öyle karın çevresi 2 hafta geriden geliyor baş bacak koları 34 haftalık gösteriyormuş karın çevresi 32☹️ 2 hafta sonra gel dedi doktorum
Senbibaksana Amineafra ayni durum bendedd vardi 2 haftada toparlandi kafaniza cok takmayin beslenmenize dikkat edin ve bol su icin
Amineafra Elvin4949 benim bugun soylendi 2hafta geriden geliyor karin cevresi dedi 2hafta sonra tekrar bakilicak 31haftalikim ben suan kilosuda 1kilo 38grmmis kilosuda az peki ne oluyormus boyle olunca allah acil sifalar versin canim sanada
Elvin4949 Amineafra Allah razı olsun cnm Çok sağol şimdi gozetim altında tutuyorlr nst antibiyotik eğer böyle devam ederse acil sezeryana alacaklar
Tugbahsen Benim ilk gebeliğim de öyleydi 35 den sonra da plasenta yaşlanması olmaya başladı. Bebek beslenemiyor diye 38 de sezaryen oldum. Kızım çok sağlıklı doğdu hala bel çevresi zayıf ama kendisi sağlıklı çok şükür. Genetikle alakalı olabiliyor bu durum
Dila71 Amineafra 29 haftalık gebeyim bizimde 3 hafta geride çıktı doktor haftaya tekrar çağırdı beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Kilo alımı durmadığı sürece çok sıkıntı değilmiş