Ozcifci ftmnrdmrl bende aynı plesenta previa sorunu var 34 haftalığım bende doktor henüz gün vermedi bana ama çok korkuyorum ben allah yardımcımız olsun ınslah
Opheliaaa 37+3😊 Adet sancısı gibi ağrılar başladı benim Nstde 50 çıktı sancı değeri ama doktor onemsemedi önemli bir ağrı seviyesi değilmiş herşey normal diyor
Azr Şuan itibariyle 39+0 olduk sadece bi haftadır süren adet sancısı gibi bacaklarım sızlıyor arada da bel ağrısı. Yarın çatı muayenesi yapacak doktor. Bakalım artık duruma göre nasıl olacak.
Satirustattoo 37+4 bu gece galiba doğuracağım sancılar saatte bir şuan uyutmuyor nefes aldırmıyor bekliyorum dakika başında su yok nişan yok ama sancı ölümcül seviyede
Mucize_anne32 Fersah ay ne güzel sağlıklica al ins darisi bnaa ins benimkide haftaici gelir 😂cok heycanliyim
Satirustattoo Mucize_anne32 anam sağol nişanda gelmeye başladı gitsem mi hastaneye bilemedim sancılar 40 dk da bir oluyor gidip geri gönderilmek istemiyorum
Celiklibusee Mapiamapia 36+1 kasıklarımda hafif agrı oluyor ayakta durunca acaba bu kasılma mı anlayamıyorumm
Ezgiii-2018 36+2 oldum. Biraz bel ağrım var. Sancının nasıl olacağını bilmiyorum. Sadece bebek sürekli bir yere toplanıyor ve canım yanıyor. Bu bir belirti mi?
Ebruclkoz ftmnrdmrl ıslaklık bendede vardı gecenlerde muayeneye gittim ultrasnda suyun azaldığını gördü doktorum sizde telefonda sorun ne olur ne olmaz ,nstye bagladı beni bebeği dinledik sorun yoktu çok şükür yakın takibe aldık
ftmnrdmrl Ebruclkoz pazartesi günü randevumuz var bakalım ne diyecek doktor sarayım bakalım. Doğuma son 11 gün kaldı zaten 🤦🏾♀️
Birkuzucukbeklerken Mapiamapia aynıyız canım ama bende pek bişey yok ara ara giren kasık ağrıları hariç sende bişey var mı
Mapiamapia Birkuzucukbeklerken bendede birşey yok ama hareketlerim vs baya zorlaştı artık çok baskı yapıyor aşağı doğru o hissiyat.da baya rahatsız edici sürekli sıkıştırıyor gibi
Birkuzucukbeklerken Mapiamapia bende de hafiften başladı ama öyle çok etkilenmiyorum henüz ben fazla kilo da almadım yaaa ondan galiba
2308 Mapiamapia şuan 31+3 deyiz. Size bir sorum olacaktı. Nst ve çatı muayenesini kaçıncı haftada doktorunuz yaptı. İnşallah herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alır 😊