Guldenm Selam , hastane çantasına hastane çıkışını , bezi , tulumu , ağız mendilini falan kaçar tane koydunuz? Yardım lütfen :)
Birgul Guldenm sezaryen oldu 2 akşam kaldık 15 bez koydum ama hepsi gitmedi tabikii :) 5 tane ağız mendili 2 tane tulum, 1 onlu, 1 beşli hastane çıkışı, 1 alt üst takım koydum.
Zeyyyn Guldenm 1 10lu çıkış 3 tane 5li çıkış 2 tulum 6 ağız mendili 15 adet bez 🤣 ne olur olmaz bilemem çiş kaka olur eder fazla bukunsun
Emirinannesi34 Guldenm 20 gğn önce doğum yaptım 20 bez koydum 1 gün kaldık yarıdan fazlasını kullanmışım. 4 takım kıyafet koydum 3 4 mendil 2 kalın 2 ince battaniye. İyiki fazla almışım çünkü tam altını açarken yapıp üzerini batırdı değiştirdik. Bez değiştirdik yeni bez koyduk kapatmadan tekrar yaptı değiştirsik va derken lazım oldu hepsi
Dilekcnkn Guldenm 3 adet hastahane çıkış koydum zıbın , tulum, şapka veya alt üst olarak , bez 8 adet koydum , ağız mendili 3 adet bıraktım allah nasip ederse 1 gece kalıcaz zaten çok lazım olursa evimiz yakın ama bunlar yeterli hastahanedeki listede de bu şekildeydi sadece bez bir paketti ee 70 taneyi nereye götüreyim😂😂
AdenDenizinAnnesi Bence 5 tane mendil ıslak mendilde al yanına bir 10 lu takım yeni doğan birde 5 Li yeni doğan alsan çok iyi edersin yanına . Müslin bezlerinden iki tane ihmal etme al .
Eda9306 Bir tane tulum, 2 tane 5li set, 20 tane bez, bir müslin örtü birde normal penye battaniye, 5 tane ağız mendili, kağıt havlu, kolonya, ıslak mendil, maske. Kıyafetlerin yanına birerde zıbın,çorap,eldiven koydum 😊