Burcuyasa Kızlar merhaba 34 haftalık olduk bugun yalnız son 2 haftadır sürekli gece inleme tarzı sesler çıkarıyorum burnumdan nefes zaten alamıyorum ağzım açık burnumdan aldığım zamandada çıkarıyorum başına gelen varmı nası düzeldi ??
Burcuyasa Mery16 acaba doğumdan somra düzelecekmi eşimde çok rahatsız doğal olarak inleöe de değil böyle aaa diye ses çıkarıyomuşum acı çektiğim için değil yani 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Biryolcu Burcuyasa ay çok tatlısınız ifade şekliniz falan :)) valla bende inleme var mı bilmiyorum ama ben de ağzım açık ve çok saçma şekillerde uyuyorum eşimle epey eğleniyoruz bu konuda 😅 8. Aydayım kilo aldım haliyle eşime diyorum ki yakında horlamaya da başlarım heralde sen bir de o zaman gör😅
Burcuyasa Biryolcu 😄😄 çok müzdaribim çok bu konudan gerçekten illet ettim😄😄 evet adama rezil oluyorum insan utanıyorda adam gibi horlamaya böyle dedeler birden iç çekerken horlarya aynı öyle ses çıkıyo bazen 🤷🏻♀️ Ben çok kilo almadım ama kendim şişmandım zaten hepten top oldum😔 inşallah doğumdan somra düzelicek 😁😁
Biryolcu Burcuyasa ya yeterki böyle rezil olalım boşverin, doğumdan sonra geçer bence :) ayrıca kilonuzu da dert etmeyin bebeklerimize koştururken veririz :)
Gizemnurr Burcuyasa haha😂😂 onlarda alısırlar bir süre sonra ama ben bıle bazen kendı sesimden korkuyorum haklı yanı adam 😂😂
Llkk Düzeliyor korkmayim ilk gebeligimdede vardı şimdide 2.de gene var😂 Ben ilk yaşadığında eşim horluyor diye ona kızmıştım oda garibim söylemiyorda meğerse ben horluyormusum😂 Sonra geçiyor korkmayın😀
Burcuyasa Llkk hahahahahah ay sizinki daha bir komik 😄😄 hamilelik insana ballaha biraz dengesizlik yapıyor 🤣