Boncugummmm Brtmrv bnde hacettepeye gtmek istemiştm bir türlü alamadım randewu gazi hastanesıne gidyorum
Eda-5807 Brtmrv internetten alAbilirsın orası üniversite gectıgı ıcın numaraları ayrı 182 ve e nabız vermıyor randevu kadın Doğum bölümü numarası yaz çıkar ara alırsın randevu bu arada ben GATA’ya gıdıyorum ve menmunum
Busrakaratas07 Brtmrv ben hacettepeye gittim alamadım randevu boraz direttim özel doktor varmis o bolume verdiler aylik 190 tl cokta memnunum Murat gültekin doktor
Brtmrv Eda-5807 Ankara daki bütün hastanelerde bir kere bile muane olmazsan hiç bi şekilde doğuma almıyorlarmış yani kabul etmiyorlar kayıt gerekiyormuş o yüzden 1 hastanede kalmayın 2 hastanede e mutlaka bi kaydınız olsun
Eda-5807 Brtmrv ben Antalya’dan geldım buraya tam 25 haftalıkken gıttım GATA’ya randevu alarak hastaneye gıttıgımde kayıt yaptı muane kartı verdı elime gectım icerı baktı doktor 34 haftalığım kontrolüm orda halada sızıınkı nasıl olmuyor anlamadım
Brtmrv Eda-5807 belki şehir dışı olduğun için mecburen almıştır ankarada olduğumuz halde almıyor bilmiyorum