poncikveannesii Nilya88 çatlak kremi kullanmadınız mı mor çatlakların geçme ihtimali var geçiyor ama beyaz çatlaksa geçmez geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz
Sevvalkrbg Nilya88 Yumurta çatlamadan civciv çıkmıyor diyerek kendimi avutuyorum bende.. Mor mor geliyor çatlaklar 😑
Hafizeplt poncikveannesii beyaz çatlak derken kırmızı mor çatlaklar beyazlaşmıyo mu direk beyaz öatlak oluyo mu 😅
Didemf poncikveannesii benimde yeni oluşmaya başladı kırmızı lıearac kullanıyorum ama başka önerebilceğiniz bişey var mı
poncikveannesii Hafizeplt Uzun süreli çatlaklar beyazlaşıyor yani çatlaklarınız yeniyse beyazlaşmdysa geçer benim hamilelikten değil ama önce çok kilo alıp verme yüzünden çatlaklarım beyaz ve geçmiyor
Hafizeplt poncikveannesii benimde çatlak yok henüz de göremiyorum çok elimi sürünce iz var gibi oluyor beyaz çatlak mı yoksa onlar dedim korktum bi an😅
Nilya88 poncikveannesii karnimda ve bacak aralarim mor çatlak bacaklarımın yanında da beyaz var o o kadar önemli değil mor olanlar çok kötü
Nilya88 Sevvalkrbg şimdiye kadar hiç sıkıntı etmedim olacak böyle şeyler diye dusundun ama Instagram’da doğum yapmus kadınların karnını görüyorum çizgi çizgi mor mor öyle kalacak diye ödüm kopuyor