busra5501 Eabkrc ben şehir dışından geleceğim için 20 haftanın içinde gideceğim mecburen 19 la 23 arası oluyor muş zaten inşallah erken demez
merakliblog Eabkrc benim de 18de ama sanırım 22-23 gibi geleceğiz adanaya muhtemelen başka ilde detsylıya giricem. Siz normal kontrol için şuan hangi dr gidiyorsunuz? Ben de arayışlardayım😂
Strong_mother01 busra5501 bizde konaklıya gelip gidiyoruz haftasonları son aylarında yolculuk zor olur sanki dikkatli ol ☺️☺️
busra5501 Strong_mother01 evet haklısınız fakat burada imkanlar çok kısıtlı. Bide murat bey var iyi bir doktor kayseride yaptırıyor doğumlarını bu kadar anne kayseriden niğdeye geri dönüyorsa bende adanadan dönerim diye düşünüyorum.. Aslında buradaki doktorumdan çok memnunken talihsiz bir durum yaşadım ve güvenim kalmadı . Başka seçeneğim kalmadı maalesef devlet hastanesi olabilir sadece ondada emin değilim. Adanada akrabalar var fakat ben sezeryan düşünüyorum ve hastaneden çıkıp çıkmaz evime gelmek istiyorum inşallah hiç bir sorun yaşamam:(
Strong_mother01 busra5501 inşallah canım çok haklısın herkes için evi gibisi olmuyor yani normal olsa sıkıntı olur gibiydi ama sezeryan olunca Allah izin verirse gününden bir gün önce gelirsin sıkıntı yaşamazsın genelde doğumlar sabah saatlerinde oluyor eğer planlı olacak ise hayırlı doğumlar şimdiden 🥰
AnnesivePoncik busra5501 Selim hocanın muayene ücreti 185 tl. İnşallah gittiğimde bir dahaki ay gel der🤣 bu hoca ve özeldeki doktorumla devam etmek istiyorum 🙏
Eabkrc merakliblog bu arada ben dün aradım balcaliyi 2 doktorundan adını verdim birinde randevu yoktu diğerinde varmış 21 ekime verdi şansını dene ara
Elisa01 MelekMervertlek 300 TL sigortayla anlaşması yok o doktorun özel giriyorsun diğer doktorlar 215 TL
merakliblog Eabkrc duymuştum ismini dr hanımın. Peki hastane falan nasıl temizliği hizmeti vs. Bir de Allah korusun ikiz bebişler küvözde kalabiliyor ya orda yenidoğan ybakım var mı acaba o da bizim gibiler için önemliymiş. O anlamda medline iyi diye duydum ben ama deneyip görmek lazım
Eabkrc merakliblog AA sendeki ikiz hamilesin kaç aylık bebeklerin ve bir sorum daha var savcılardan karın sancısı kaşık ağrısı oluyormu? kötü değil hastane ya doktorlarına iyi ferat Erol ve bu bayan gayet iyiler ben memnun kaldım ama diğer sordukların hakkında bilgim yok maalesef şimdilik muayeneye gidiyorum ya hiç sormadim
merakliblog Eabkrc canım kendimi yorduğum zaman oluyor çok yürüdüğümde falan. 16.haftada da lekelendim dr hareketlerini azalt iş falan yapma dedi. Şimdi olmuyor sürekli yatıp yuvarlanıyorum. Benim ne zaman geleceğim belli değil canım şimdi muşta yaşıyorum ailem adanada doğumu adanada yapcam. Eğer doğumu orda yapacaksan iyi araştır canım ben öyle yapmaya çalışıyorum özellikle yenidoğan ybakımı.
Eabkrc merakliblog Bende tuncelide yaşıyorum da normalde ailem adanada Dr için geldim 2 ay kadar bakalım ne olacak araştırdım tabi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza acibademe sordum doğumu 11 bin dedi
merakliblog Eabkrc amin canım inşallah. Ben de ya medline ya acıbadem düşündüm 11binse yine iyi ben daha fazla zannetmiştim. Orda doğum yapcam, medline ve acıbademin yenidoğan ybakımı da iyiymiş, kadın doğum servisleri de. Sen doğumu nerde yapacaksın?
busra5501 Strong_mother01 çok teşekkür ederim 🥰 bir kaç tane doktorla mesajlaştım bir sorun olmaz dönersiniz yazmış inşallah öyle olur. Şimdi sırada adanada bir doktorda karar kılmak çünkü kontrollerim burada olur doğum için oraya giderim Allahım herkese yardım etsin sğa slaim kucağımıza alalım inşallah 🙏 💖