busra5501 leyer hastanede kaç gün yattınız 3500 TL ye dahilmiydi. Ya bu kadar detaylı sormamın sebebi ben niğdeden geleceğim ve dönüş nasıl yapacağım zor olacak mı o yüzden endişelerim var
leyer busra5501 busra5501 1 gece yattım ertesi gün taburcu olmuştum.Evet dahildi.Bu arada ben doğum yapalı 7 ay oldu fiyatlar değiştimi fikrim yok.
Alparslanveannesi_ busra5501 busra5501 kuzucum ben algomed özgür kayaselçuk doktorumun adı. Adam işini çok güzel yapıyor detaylı ultrasonu var mı bilmiyorum son anda değiştirdim doktorumu çok önerdiler bana diye gittim gerçekten de memnun kaldım herşeyiyle birebir söylüyor şen şakrak kafana göre bir doktor ben sormadım detaylı ultrason var mı diye son günlerim diye ama sen gittiğinde istediğin herşeyi sorabilirsin doğum ücretini de söylim 2000 lira
MelekMervertlek Tgba0161 birsey soracağım peki bu dogum ücreti e hersey dahilmi? Bazı hastaneler yeni doğan muayenesi falan kapsamiyormua
Eabkrc busra5501 Bende 15 haftalik hamileyim metroya gidiyorum balcalıdan randevu aldırdi bana detayli icin
Nazlican01 Sevtugm merhaba kanama ile acile gitmiştim plasenta previa dedi doktorum bebeğin eşi rahim ağzını tam kapamıştı ama çok şükür detaylıda yukarı çıkmış dedi yarında kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız 😊🙏
AnnesivePoncik busra5501 aklıma takıldı. Bende selim büyükkurt hocaya randevu aldım ama randevu alırken belirtmedim detaylı ultrason yapılacak bir problem olur mu?
happy2111 Altınkoza hast gidiyorum Ersin Sürmeliler e her muayenede detaylı bakıyor ve aşırı memnunum muayene ücreti 140 TL, çok ilgili ve bilgili güler yüzlü biz çok memnunuz
Strong_mother01 busra5501 Ortadoğu filiz kavi seçen 3.cü doğumumu yaptıracak doktorum inşallah memnunum hastane çok lüks degil ama temiz ve ilgili hemşireleri ben 2016 da ilk doğum yaptım sonra 2019 şuan 2021 ekimde tekrar doktorum yaptıracak ameliyat izi bile aynı yerden hiç bir sıkıntı çıkarmadı tavsiye ederim ama muayene ücreti fazla biraz
Strong_mother01 busra5501 bizde konaklıya gelip gidiyoruz haftasonları son aylarında yolculuk zor olur sanki dikkatli ol ☺️☺️