busra5501 Merhabalar öncelikle detaylı ultrasonu olan, güven verebilen doğumu da düşünebileceğim adanada kadın doğum doktoru önerisi lütfen 🙏 💖 not :15 haftalık gebeyim.
seydali89 busra5501 Merhabalar Bende 25 haftalik hamileyim, Gebelik takibimi Medline Hastanesinde Sevgi Sari Demir yapiyor ve cok memnunum.
seydali89 busra5501 Ama Sevgi hoca detayli ultrason icin baska bir hocaya yonlendiriyor sizi, Ben Cansun hocaya gitmistim. Cansun hocayida dusunebilirsiniz…
Nslhn80-ends busra5501 merhaba cnm bende adana da misafirim iki ayrı doktora gittim ama güzel yalı hastanesinde yasemin hocayı çok begendim çok ilgili çok konuşkan .Detayli ultrosn varmi bilmiyrm cnm
Strong_mother01 busra5501 Ortadoğu filiz kavi seçen 3.cü doğumumu yaptıracak doktorum inşallah memnunum hastane çok lüks degil ama temiz ve ilgili hemşireleri ben 2016 da ilk doğum yaptım sonra 2019 şuan 2021 ekimde tekrar doktorum yaptıracak ameliyat izi bile aynı yerden hiç bir sıkıntı çıkarmadı tavsiye ederim ama muayene ücreti fazla biraz
Kivircikk busra5501 Algomed Eda hanım var Annem bı iki defa ona kontrole gitmişti çevremde çok memnun doktordan 🥰
busra5501 seydali89 merhaba evet bende detaylı için başka birine gitmek istemiyorum. Detaylı ultrasonu olan doğum içinde düşünebileceğim bir doktor arıyorum. Aslında niğde de yaşıyorum burada talihsiz bir durum yaşadım doktorumdan memnundum ama adanaya gelmeyi düşünüyorum bundan sonra
merakliblog seydali89 sevgi hocanın ilgisi vs nasıl ben de onu çok duydum da ya medline ya acıbademde doğum yapmak istiyorum orda sevgi hoca acıbadem olursa ayfer hoca. Daha görüşmedim tabi. Muayene ücreti ve doğum ücretiyle alakalı konuştunuz mu?
seydali89 busra5501 Doktorun ismi Prof. Dr. Suleyman Cansun Demir. Hastanede hasta bakmiyor kendisinin ozel muayenesi var. Ben bir ay once yanlis hatilamiyorsam 650 TL ye detayli ultrason yaptirmistim.
seydali89 merakliblog Dogum ucretini henuz konusmadik ama muayene ucreti 215 TL. Sevgi hocanin yaklasimi ve ilgisinden cok memnunum. Ayrica hocaya telefondan da ulasabiliyorsunuz😊
busra5501 Benim hiç bir doktor ve hastane hakkında bir fikrim yok sadece doğumuda gerçekleştirebileceğim güvenilir bir doktor temiz bir hastane arıyorum. Farklı farklı yer doktor doktor gezmek istemiyorum
Hatice_esila busra5501 ben gökmen hocaya muayene oluyorum sempatik ilgili çok harika bi dr ama doğum ücretini sormadım detaylı ultrason için medline a yönlendirdi ama onunda ne kadar ücreti bilmiyorum
asliiyorgunn busra5501 gökmen sukgen harika bir hoca ben çok seviyorum. Seni rahatlatmak için en doğru olanı bulmak için elinden geleni yapıyor çok ilgili biri. Maalesef mersinde yaşadığım için gidemiyorum ama Adanada olsam gideceğim tek insan
gizemi busra5501 Ebru tarımın da özel kliniğinde hasta kabulü yapıyor benim detaylı zamanımda kendisi doluydu maalesef ona gitme fırsatım olmadı fakat giden arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben Acıbadem’in prof dr Süleyman cansun Demir’in özel kliniğine gittim memnun kaldım ikisinin de instagram hesapları var
merakliblog seydali89 o da çok önemli normalde dbakırda kontroldeyim ama adanaya gelicem artık o yüzden merak ediyorum araştırma aşamasındayım. Teşekkürler