Yagmurgencaydin Merhaba anneler 36+1 haftalığım demin nişanım geldi doğum hemen başlar mı ne olur hiç bilmiyorum ilk gebeliğim tecrübeli olan varsa bana yol göstersin ne yapmalıyım çok panikledim daha çantam bile hazır değil
BallyavruM Yagmurgencaydin burda okuduğum kadarıyla 24 saate kadar yolu var canım. Telaş yapm sağlıkla gelsin bebeğin 🥰
SerpilEsra Yagmurgencaydin oncelikle sakin ol doktorunu bilgilendir ne olur ne olmaz bir dus al rahatla ve cantani hazirla🌸 seni anliyorum ben heyecandan ishal olmustum 1 ile 10 gun arasinda dogumun baslar benim 3. Gunumde suyum azaldi doguma alindim
Kvsraykt Yagmurgencaydin hemen doğum olacak diye birşey yok işlerinizi halledin düzenli sancı su gibi şeyler olursa doktora gidersiniz
Bstg Yagmurgencaydin ben burada nişanı gelip 2 hafta sonda Doğumu olanı gördüm. Panik yapma. Doktoruna haber ver veya hastaneye git icin rahat etsin ama muhtemelen seni tekrar eve gönderip sancın olursa gel derler. Ama en azindan ciğer geliştirici iğne yaparlar Bebek icin.
Nagihanekmen kasılmaların 5 dakikada bire düşene kadar yada suyun gelene kdr doğum başlamaz sakin sakin çantanı hazırla ılık bi duş al bol bol yürü Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Yagmurgencaydin Bugün biraz şiddetli sancılarım oldu ama öyle düzenli değil şuan sancım da suyum da Yok bekleyelim bakalım hepinize teşekkür ederim
Gonul_enes Yagmurgencaydin 34.haftamda nisanim geldi doktorum 36 yi doldurmam gerektigini soyledi 15 progestanla durdurdu beni, hapi biraktim 3 gun sonra kizim dogdu 36+5 de
Parinas Yagmurgencaydin benimde 36+2 de geldi 37+0 olduk bekliyoruz. İlk gebeliğimde 1 hafta sonra olmuştu doğum
Iremsude Yagmurgencaydin kisiden kisiye degisir canim korkma bende nisan geleli 2 hafta oldu hala dogum olmadi kimisi de hemen oluyor korkma rahatlat kendini bebegin de rahat olsun hayirlisiyla vakti zamaninda gelsin bebisler
Sedasmsk Yagmurgencaydin canim benimde dun nisanim geldi 38 haftaligim korkma bende bi an korku heyecan karışık dudağımın kenarında birden yaralar cikti nisanın gelince hemen doguranda var 1 hafta oyle gezende varmis benide sakinlestirdiler ama yavaştan çantanı hazırlamaya başla hazırda dursun