Gokcekatun_ Kizlar folik asit kilo aldırıyor mu? Benim bulantım çok, kısıtlı şeyler yiyebiliyorim ve iki kilo almışım nasıl aldığımı merak ediyorum 7+6 gunluk hamileyim daha.
asyaebrar Gokcekatun_ 13.haftamdayım benimde bulantılarım en başından beri çok iştahsızım yemek yiyemiyorum folik asitte kullanıyorum ama 3 kilo vermişim yani aldırıyorsa da bana aldırmadı 🤷🏼♀️
zehranurr Gokcekatun_ aldırmıyor sanırım ben ikizlere gebeyim 35 haftalığız 4 kilo aldım. Hala kullanıyorum folik asiti kesmiştik ama tekrar başladım eksik çünkü
mor_menekse1 Gokcekatun_ bnde kullanıyorum hiç birsy yiyemediğim için kilom aynı hatta vermişim bile aldırmıyor bildiğim 🤷♀️🤗
Benferus Gokcekatun_ bencede aldırmıyor çünkü gebelik öncesi 4 ay önce başladım folik asite hep 55 kilodaydım şu 2 hafta içinde 2 kilo verdim bulantılardan dolayı😵💫
poncikveannesii Gokcekatun_ Bence ödemden dolayı öyle bende 7+2 yim normalde hunharca yerim ama hbirşey yiyesim yok ve vücdmn heryeri duba gibi geliyor 2 3 kilo artış gösteriyor tartı ama kilo oldğnu sanmyorum