Bulutalazinannesi Merhaba kızlar, 22+3 günlük hamileyim, bebeğimin hareketlerini ortalama 2 haftadan beri daha canlı hissediyorum Yani oynadığında karnım hareket ediyor durumdaydı. Ama cumartesi günü çok stresli bi akşam geçirdim çok ağladım. Bir de 6 gün önce grip oldum, minoset verdi doktor onu kullanıyorum. İlk hasta olduğum zaman bile hareketleri gayet canlıydı. Cumartesi gününden bu yana bebeğimin hareketlerini tam hissedemiyorum, sadece dönüyormuş gibi hareket hissediyorum çok sağlam değil Yani. Tereddüt ediyorum acaba doktora gitsem mi hastalığımdan mı etkileniyor acaba, bi fikir verir misiniz. Teşekkürler 🙏
Ciara93 Bulutalazinannesi seni çok endişelendirecek bi durumsa elbette doktora git için rahatlasın umarım sorun yoktur, bizim yardım edebileceğimiz tek şey sana doktora git demek :(
Ireem20 Bulutalazinannesi Bende o haftalarda hep doktora gidiyordum hissetmiyorum diye. Ama her doktor daha çok küçük normal diyodu 😊
Maviss Bulutalazinannesi sorun yok tatlım senin üzüntün onu biraz etkilemiştir duyuyor ya seni oyuzden ama çikolata ye sol tarafına iki saatte bir uzan eminol hareketlerini issedersinve eşin konuşsun babalara duyarlı oluyorlar
Bulutalazinannesi tugceeebayarrr Ciara93 çok şükür kuzular yemekten sonra baya bi hareketlendi demek ki keyfi yokmuş bizimkinin. 😂 şimdi içim daha rahat, kendinize dikkat edin. Destek için teşekkür ederim ❤️😘
Bulutalazinannesi Ireem20 doğru küçük ama işte hastayım ya ondan biraz tedirgin oldum. Bilgi için teşekkür ederim 😊
Ireem20 Bulutalazinannesi Allaha emanet bebişlerimiz içini ferah tut 😊 İçinin rahatlaması için doktoruna git 😊
gigi Canım bende baya yaşadım bu problemleri sonra araştırdım ve bebeğimi takip ettim anne yorgun olunca bebek az hareket ediyor yani o içerde hareket halinde ama anne yorgun olunca hissetmiyoruz 😞 ağlamaya gelince iki üç kere kriz geçirdim ağlama krizi nefesim kesildi maalesef oluyor eşle ya da başka birileri laf atıyor üzülüyorsun yüksek sesten hoşlanmadığını fark ettim duyunca bir kaç gün kendini geri çekiyor küsüyor sanki telaş etme düzelir
Bulutalazinannesi gigi çok sağol, inşallah düzelir. Rabbim hepimizi ve bebeciklerimizi korusun inşallah .
DenizGn Hiç korkma ve endişe etme bebek hareketileri günden güne değişiklik gösterebiliyor bazen ben iki akşamda bir acile gidip kalp atışını dinlediğim günler oldu aklın kalmaması için doktora yada en yajın sağlık ocağına gidip bi kalp atışına baktır derim. Benim şeker yükleme testinden sonra bir gün boyunca hareket etmemişti çıldırıcaktım.
Bulutalazinannesi DenizGn valla annelik duygusu için doğmasına gerek yokmuş. Daha şimdiden onun için endişe duyuyoruz Allahım bize dayanma gücü versin. İnşallah yarın bi doktoruna gözükecem. İnşallah keyfi yerindedir 🙏
BilgeSnmez Bulutalazinannesi bende 21. Haftaya geçecem bendede 18. Haftamda hareketlerini hissediyordum şimdi arada bir hissediyorum ama o kadar tekmelemiyor yani dinleniyordur uyuyordur artık uyumaya başladı 🙂
Ciara93 Bulutalazinannesi karnı acıkınca kestirmiş biraz annesi :) sağlıklı olunda.. hayırlı akşamlar :)