Mavi34 Asdeladen ben 3 sene sonunda tüp bebekle hamile.kaldim.eltimin haberi olduğu hafta başladı 3.cuyu düşünmeye deniyormuş hanımefendi bakalım. Allah daha çok versin ne diyelim 😀😀😀
Elfii00 Mavi34 eltinin sorunlusu hiç cekilmiyor bende de bitane var Allah iy etsin bende 4 yaş küçük ben senin yaşına gelene kadar 4 tane dogururum dedi 2sini yapti bile 😂
Mavi34 Elfii00 oyy oyy oyy çok çalışkanmış. Benim altının kocası çalışmıyor evlerinde huzur yok para pul yok. 2 çocuğu var yinede kendince bana karşılık üçüncüyü yapıyor. Küçük zekalı insanla baş edilmez kendi kendine oynasın kenarda diyorum 😀
ipek12345 Asdeladen eltim bir senelik evli ben 3 aylık. Benim hamile olduğumu duyar duymaz o da bebek istiyoruz biz demeye başladı. Normalde ben istemiyorum hayatımı yaşayacağım diyordu. Allah kıskanç insanlardan korusun.
Asdeladen ipek12345 kız aynı onlar bir senelik evlıydı istemiyorlardı ben 3 aylık evlıyım hemen çocuk yaptı
Su_12 ipek12345 bende hamile kaldım sonra görümcem sesini bende hamileyim ben düşük yaptım onunkisinde olmadı zaten 😌
ipek12345 Asdeladen valla ben daha önce davrandım 😅😅 şaka bir yana benimki hemen oldu onlar da istiyor. İnşallah Allah onlara da nasip eder.
Sakinem212 Asdeladen ay seninki ne ki benşm annele nenem beraber çocuk doğurdu lar abilerle dayımla yaşıt abim dayı demiyor diye tartışıyorlar 😁😁 inşallah dileğniz olur
annesinin_beybisi Asdeladen iyiki eltilerim annem yaşında ununu eleyip asmışlar artık birbirimizle işimiz yok😄
Pembepanterr Asdeladen Çocuk bu yarış uğruna yapılacak birşey değil büyüyün önce daha neler okuyacağız ya.
Flower_000 Asdeladen herşey normal se en iyi taktik ilişki sonrası hamen kalkmamak bacaklarını duvara daya yukari doğru öyle yat 15 dakika falan