MerveAli1303 Çok merak ettiğim bir şey var; bebek geleceği gün hareket ediyor mu, kımıldayıp kendini hissettiriyor mu? Yani bebişleriniz doğacağı gün hareket var mıydı içerde 🥰
MinikMucizem23 MerveAli1303 Bende burada beklerim🥺 39. Haftadayız karnım sürekli sertleşiyor hareketleri azaldı 🤷🏻♀️
BusraUras MerveAli1303 benim bebeğim 7cm açıklıkta bile hareket ediyordu ey gidi hala öyle durdurabilene susturabilene aşk olsun 🤣😘
MerveAli1303 MinikMucizem23 ay sancı kanama su gelmesi dışında anlaşılır mı acaba :) yani merak ettiğim bebeğin aniden geldiği doğum hikayelerinde bebek o günü nasldı hareketli miydi acaba
MinikMucizem23 MerveAli1303 bebek kanala yerleştiğinde daha az hareket ediyor diye biliyorum ama doğum esnasında da kanala yerleşebiliyor 🤷🏻♀️
MerveAli1303 2-prensesannesiii benimkide çok hareketli işte bende diyorum doğacağı Günde çıkana kadar acaba böyle hareket mi edecek bu kız 😂😂
Baloncuk41 Ay hic hatirlamiyorum 5 sene oldu ama ameliyat masasinda hic hareket etmiyodu sanki yada o kadar saat aç kalıyoruz ya ondan devamlı uyku halinde oluyo olabilir 2 gün sonra anliycam bende pazartesi doğumum var 💃💃