Narin28 Merhaba hanımlar folik asiti ne zamana kadar kullandınız? Ben 26. Haftamdayım doktorum kesmedi dozunuda düşürmedi merak ettim sizlerde durum nedir
Sultann1603 Narin28 11 12.haftamda kesmişti doktor hatta ben tableti bitirene kadar kullanym boşa gitmesin dedim 😅 hayr bırak dedi
B8use Narin28 bende 11 12 13 diye biliyorum yani ilk gebeligimde bu şekilde oldu zaten sonrasında bir sürü takviye ilaç veriyorlar doğuma kadar devam ediyoruz onlarada son aylarda kasılma olur diye suya atılan tablet vs veriyorlardı hatırladığım kadarıyla
Sultann1603 Narin28 evet genelde onu kesip vitamin magnezyuma flan geciliyo yani ben şuan i mom vitaminle magosit magnezyum kullanym
Glcntn Narin28 yok balık yiyemiyorum diye verdi onuda . Ben iki doktorada gidiyorum diğer doktorumda 16.haftada bırakıcaz demişti folik asiti diper vitaminlere geçicez demişti
Minimommy Bana da 15te kestirdi, hemen doktorunuza danışmalısınız, malum herşeyin fazlası da zarar 🙏🏻
Narin28 Minimommy bende korkuya kapıldım şuan çok fazla kullanmış oluyorum bu durumda inşallah olumsuz bir yanı olmaz
Baharelif___ Narin28 10+3 gebeyim hap yutamıyorum doktor bırakabilirsin artık 10 haftalık olmuş dedi bıraktım başka ilacım yok şuan 😊😊
Sermec27 Narin28 ocean mummy kullandım içinde 400 mcg folik asit de var doğum yapana kadar kullandım 🥰
Narin28 Sermec27 bir zararı olmadı yani bende ocean mummy kullanıyorum hafta da 2 gün o günlerde de folik asit almıyorum bebeğim biraz önde gidiyor acaba folik asiti çok mu kullandım diyorum içten içe sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu?
Crnbzkrt Narin28 ben de vinalac kullanıyorum içeriğinde 400 mg folik asit var ilk aylarda folik asit de kullanıyordum doktoruma danıştım hem vinalacın içinde folik asit var hem de ekstra folik asit kullanıyorum zararı olur ku demiştim folik asiti bıraktırdı şimdi sadece vinalac kullanıyorum doğuma kadar devam dedi ama ben de tereddüt ettim 400 mg folik asit var sonuçta ama doktorum her vitaminde folik asitin olduğunu söyledi bilemiyorum
Narin28 Crnbzkrt inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişleri verilen vitaminlerde folik asitin dozu düşük oluyor ya orada kafam karıştı benimde