CinyurunAnnesi Erkenden karnı belli olan var mı acaba annişler.? Biz 10+4 deyiz ve karnımız belli oluyor sizlerde de var mı böyle belli olan?
Gmzkc CinyurunAnnesi 23 haftaya giriyorum atlet tişörtte belli oluyor dışardan bakan gören pek anlamaz 🥰😅
YuvarlanamayanPandaa CinyurunAnnesi ilk üç ay aşırı şiştim doğuracak gibi sonra bir indim göbegim normale döndü
CinyurunAnnesi Ayselina maşallah ben bazen diyorum acaba çok mu erken belli olması için bu benim göbeğim mi acaba falan diye düşünmüyor değilim 😂😂😂
CinyurunAnnesi YuvarlanamayanPandaa bende ilk zamanlarda çok yedim 5 kilo aldım daha sonrasında 2 kilo falan geri verdim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
YuvarlanamayanPandaa CinyurunAnnesi aldımmı verdimmş bilmiyorum32 içindeyim 10 kg almışım ama aşırı şişmiştim gaz şişkinliği
Ayselina CinyurunAnnesi vücut yapısıyla ilgili sanırım çünkü benim göbeğim hiç yoktu 😂 ama 9 hastalıkken herkes 5 aylık gibi diyordu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
CinyurunAnnesi YuvarlanamayanPandaa aynen bak gaz şişkinliği de oluyor ilk ultrasonda görünmediği gün doktorumuz bana da demişti gazın var diye 🤦🏼♀️
CinyurunAnnesi Babyiveannesi ne güzel bi yandan çıkmaması güzel ama bi yandan da karnın çıkması güzel oluyor yaa 😂😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Fehime16 CinyurunAnnesi öyle diyorlar olabilir canım duştan sonra filab ben fark ediyordum ama kıyafetle hiçbir şey yoktu🤗
CinyurunAnnesi YuvarlanamayanPandaa bizde bebişimizin kesesi rahmin arkasında kalmış ondan dolayı gözükmemişti o yüzden 2 defa kontollerimde doktor alttan bakmak durumunda kalmıştı
CinyurunAnnesi Akyuzkaralarfatma ay maşallah allahım ikisini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻👼🏻
YuvarlanamayanPandaa CinyurunAnnesi ilk alttan baktı sonra normal baktı ama gerçekten şişkinlik zorlıyır