Aysenturnaaa Kediannesi123 benim kızımda vardı memede uykuya dalamama dermatit cilt problemi kakasını gürültülü yapma mukuslu kaka vs vs
Kediannesi123 Aysenturnaaa nasıl bir süreç geçersiniz? Diyet çok zorluyor mu birde diyet yaparken bebek Tamamen rahat mı
Ask_hosmus Aysenturnaaa benim oğlum da memede uykuya dalmıyo ilk günler uykuya dalıyodu ama şimdi 2 haftalık ara ara uykuya dalıyo, bide kakasını gürültülü yapıyo bunlar süt alerjisi belirtileri mi🤔
Aysenturnaaa Kediannesi123 aysenturnaa Instagram’dan ekleyin beni görüşelim baya uzun ve zorlayıcı bir süreç hepsini anlatirim
Kediannesi123 Ask_hosmus meme de uykuya dalmaması kötü bir şey değil ki ilk zamanlar enerjileri olmadığı için emerken uyuyorlar bazı bebekler bunu alışkanlık haline getirip sürekli yapıyor sadece
nazcicek_3 Benim kizimda vardi halen var 32 gunlukken kabiz oldu kabizlik oyle boyle degildi ama sadece lavma ile yapabiliyordu kizim 6 ayina kadar haftada bi lavma ile yapti 1.5 yasinda cildine vurdu cigerlerine vurdu halen savasiyoruz
madame Bunlara ek olarak benim kizimda ciltte döküntü de olmustu alerji doktoruna gidip alerji testi yaptırarak teşhisi konmuştu sonrada alerji maması kullanmaya başlamıştık
madame nazcicek_3 Allah şifa versin her ne sıkıntısı derdi varsa tüm bebelere zor günlerdi cok şükür gecti sut alerjisi simdi de basinda egzama oluşuyor
madame nazcicek_3 4 yasinda başında ve kulak arkasında var mustelanin sampuanini aldim gelsin birde onu kullanıp deneyecegim insallah o iyi gelir