busra1997alpaslan2021 Kubra-anne asla tavsiye etmem burda ben 2 kez post açtım oraya gidene kadr HISAR CAMLİCA HOSPİTAL UMUT HANIM aşırı pimpirikliyim 5 kişi önerisi ile gidiyorum memnunum
Elf_34 Kubra-anne ben istanbulda misafirim ailemin yanında doğum yapacağım 35 haftalıkken ZARIFE MAVEDOMA yorumlar ve yönlendirmelerle ona gittim çokta iyi bor doktor tüm gerginliğini alıyor rahatlatıyor soru işaretlerini gideriyor tavsiye ederim şuan 38+3 üz dogumumda onda olacak inşallah
mucizem_41 ben çamlıca erdem’e gidiyorum yeni gelen bir doktora yorumlar üzerine başladım doktor hanım çok sakin seni sakinliği çok rahatlatıyo ve asla olumsuz biri değil hep olumlu çok şükür ben memnun kaldım bi dene istersen . FATMA LÜTFİYE YİĞİT
Kubra-anne busra1997alpaslan2021 doğum ücretleri nasıl o hastanenin benim çoğu yakınım çakmak erdemde doğum yaptı ve memnun kaldılar fakat doktorları şuan orda yok bende doktor arıyorum
busra1997alpaslan2021 Kubra-anne canim valla 140 muane 1900 normal 2300 sezeryan olması lazım hastane çok temiz ve ilgililer ben erdem ayyyyy para tuzağı resmen orası