Baharelif___ Hanımlar bir kaç gündür burun tıkanıklığı nefes darlığı çekiyorum bir öneriniz varmı acaba
Zeyyyn Baharelif___ valla ben cold mix vicks filan kokluyorum ama geçiçi oluyor yine sonra tıkanmaya devam kaçinci haftadasnz
momsturk Baharelif___ bugün burın bantıaldım çok rahatladım. Burnum kanıyor ve o kan burnumu tıkıyor nefes alamıyorum. Bu gece ilk defa burun bantı ile uyuyacağım inşallah güzel geçer
poncikveannesii Baharelif___ Benimde bir haftadır geceleri öyle oluyor 7 haftalığım ilk başlarda koronayım sandım meğerse kan basıncından ödem oluyormuş önerileri yazarsanız ilerlerse bende uygularım🤭
Kvsraykt Baharelif___ spreyle tuzlu su yaptım onu sıkıyorum akşam yatarken nane yağı sürüyorum burnuma iyi geliyor bir de yüksek yastıkta yatıyorum
momsturk Baharelif___ çok rahat uyudum dün gece. Normalde 2 de 4 te 6 da uyanıyordum hep. Çok rahat nefes aldım. Migrostan falan da var eczaneye çıkmazsanız.
Elalinaipek Sterimar basınçlı izotonik deniz suyu. İlk trimesterda çok faydası oldu, şu an 3.trimesterdayım yine başladı tıkanıklık, yine kullanıyorum. Hiçbir zararı yok. Ancak iliadin gibi spreyler asla kullanılmamalı.
mbtrnn poncikveannesii ben de şuan korona mıyım diye kıvranıyorum ayyy bunaldım nefes alamıyorum diye yataktan kalkıyorum çift yüksek yastık işe yarıyor gibi 32. Haftadayım.Çözümü olan varsa bilgi versin 🥺
poncikveannesii mbtrnn Deniz suyu iyiymiş birde okyanus suyu diye sprey şimdilik bunları tek biliyorum iyi gelen🤷