Birtanemm İlk hamileğinde hiç rahasız olmayıp ikincide çok zorlanan varmı?? sıcaktanmıdır bilmiyorum ama bu hamileliğim çok ağrılı sancılı yorgun bitkin geçiyor sizinde öylemi
07-02-2019 Birtanemm bn ılkındede mıde bulantılarım oluyodu ama bu kadr cok dgl we bu ldr uzun surmedı gece agrılara uyanıom ılkınde hıc bole olmamıstım
Elifinannesi27 Birtanemm bende de aynı durum canım ilkinde nerdeyse evde durmazdim yok bunda ne iş yaparsın var ne yataktan kalmasın halsizlik mide bulantısı birşey yiyip içemiyorum 14 hafta oldu nerdeyse 3 kilo vermişim
Kuzeymom Birtanemm aynen bende senin yazdıklarının altına imzamı atarım… ama ilk gebeliğim Eylül ayında başladı ondan mı bende bazen düşüyorum bu ikinci yaz gebeliği direk
Aysenturnaaa Birtanemm benimde çok zor ve yorucu geçiyor 3 yaşında bir kızım var bitik halde yaşıyorum resmen
Szeys Birtanemm Benim de daha zor geçiyor ilkine göre. Oğlumda ufacık bi sıkıntım olmadı. Şimdi kızım olacak bu daha sıkıntılı ağrılı daha ödemli falan😅 bir de 18 aylık oğlum var ve ben 7 aylık hamileyim. Zorluyor artık hakikaten
H_myra1 Birtanemm 3.gebeligim 3 de aynı sıkıntılı mide bulantısı bel agrısı fıtık var o çok agrı yapıyor bacagım uyuşuyor bazı hamilelikler hastalık gibi geçiyor 🤦🏻♀️😔
Rzgrmrv59 Birtanemm ilk hamileliğimde çok iyiydin sabah 11 e kadar temizliğimi yemeğimi bıle yapardım bu hamileliğim dehşet kötü geçiyor bulantı istifa mide bulantısı ilacıyla ayakta duruyorum valla😊😊