Kraa195 Kızlar mide bulantısından ölmek üzereyim tiksinme öğürme günde en az 2 kere kusuyorum daha doktor randevum var napabilirim aksam 8 9 a kadar bulanıyor sabahtan aksama kadar napcam böyle ben
Mrv1007 Kraa195 günde en az 15-20 defa kusan ben gözlerim yaşlı okuyorum her mide bulantısı postunu 🤣 serumluk oldum, her ilacı denedm. Suan prilam kullanıyorum bir tık iyi geliyor. Umarım hemen geçer, Allah düşmanıma vermesin şu bulantı kusma olayını ya
Hhilall37 Kraa195 merhaba, biz şuan 13+1 olduk. Hamileleğimi 4. Haftada öğrendim ve hemen başladı bulantılarım günde 5 bazen 6 defa kusuyordum öğürmeler hariç. Benim bulantılarım akşam saatlerinde artıyordu. 11. Haftadan sonra hafif hafif azalmaya başladı. Ama azalıncaya kadar bulantı ilacı kullandım hala kullanıyorum akşamları. Hafif şeyler ile beslendim ama mutlaka beslenmeni aksatma yoksa sen zayıf düşersin.
Rzgrmrv59 Kraa195 benımde 2.5 ay bulandı istifa etmekten bıkmıştım artık ne yesem çıkıyordu doktorum zofer diye bir ilaç yazdı çok iyi geldi şükür
Kraa195 Mrv1007 ay evet aç geziyorum resmen yemek yemek istiyorum cok fenayım yatana kadar çekiyorum gözümü açtıgım an baslıyo
muallimehanimmom5 Hhilall37 aynı benim gibi olmuşsunuz 4. Hafta başladı bulantı kusma 11. Haftaya kadar yoğundu 5 kilo verdim 11. Haftadan sonra hafifledi en azından kusmuyorum sürekli çok şükür 25. Haftadayım hala bulantı devam ediyor sanırım doğuma kadar benle gelecek gibi bulantılar 🤭çok şükür ilk 3 aylık dönem kadar olmasa da devam ediyor ben de çareyi yemek yiyorum yatıyorum orada buldum 😇 yatmasam bulantı kusmaya dönüşüyor ve yediğim her şey gidiyor en azından vitamini alıyorum 🤷🏻♀️
Mrv1007 Kraa195 aynısı benim de ya kayınvalidem sağolsun yemekleri yapıyor ben yemesem de eşim aç kalmıypr en azından. Beni arayıp şunu mu bunu mu yapayım diye sorduğunda bile kusasım geliyor yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor 🥲 düzelicez inşallah be 🤣
Hhilall37 Kraa195 sıcak yemek yediğimde kokuyordu hiç yiyemiyordum soğuk soğuk yemeye çalıştım beyaz leblebi ye mideni bastırır. Miden boş kaldıkça daha çok bulanır bulandıkça yiyemezsin prilam bulantı ilacını kullanabilirsin ben hala kullanıyorum
Hhilall37 muallimehanimmom5 benimde hala devam ediyor ama azaldı bulantı ilacını kullanıyorum ve yemek yedikten sonra yatıyorum.. Zaten zayıfım 49 kg hamile kaldım boyum da 168 cm zayıflamıyım vücut direncim düşmesin diye çok çaba sarf ettim.