Duyguu111 arkadaşlar aylardır işin içinden çıkamadık şaka gibi yaa.. Hasan isminin yanına hem modern hem pek duyulmadık hem de içime Sinen bi isim olsun istiyorum ama yok yok 😕 sizin değişik fikirleriniz var mı? Hasan’ın yanına yakıştırdığınız ismler neler ??
Lulikli Duyguu111 hasan ege, hasan alp 😅 bu iki isim hangi ismin yanına gelirse gelsin yakışıyor inanılmaz isimler 😁
Havvanure Duyguu111 Çok sevdiğim kıymetli doktorum vardı adı Hasan Çağlar o aklıma geldi hasanı görünce
Duyguu111 isimsiz1i ikinci isim de olabilir Hasan hatta daha güzel olur ikinciyle koyabilirsem 🤓 var mı fikriniz ?
Duyguu111 isimsiz1i ah ahhh tamam demiş bulunduk işte napiyim yaaa kıramadım çok hevesliydiler severim de eşimin babasını eşimi de 😅 ama içime de sinsin diyorum işte.
isimsiz1i Duyguu111 vallah içine sincekse ulubatlı hasan koy😛hasanada bi klup bulamıyoruz ki çok zor yerden geldi 😂😂😂
isimsiz1i Duyguu111 eşine dedi hasan isimli cocuklar cok huysuz oluyor genelde başka isim bulalım bizim okulda vardı tam bi saykoydu😂 varla yok arasındaydı😂😂
Duyguu111 isimsiz1i bu çorabı başıma kendim ördüm bu saatten sonra dönemeyiz ki söyledik kayınvalidemlere kayınbabamın ismini koyacağız diye